Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Fera – Pesäkarhut 0-2 (1-6, 0-9)
Pesäkarhujen palkitut: Henna Juka (I), Emilia Linna (II)

Pesäkarhut nappasi pisteet Poriin selvin lukemin kauden kolmannessa Satakunnan paikallisderbyssä. Monipuolisuuttaan ottelussa pääsivät osoittamaan sekä vikkelänä etenijänä tunnettu, Pesäkarhujen ykköspalkittu, Henna Juka että tehokkaana lyöjänä mainetta niittänyt, Pesäkarhujen kakkospalkittu, Emilia Linna. Juka löi ottelussa kunnarin lisäksi yhden ja toi kolme juoksua, kun Linna puolestaan löi yhden ja toi kaksi juoksua.

Palkittujen pelaajien lisäksi ottelun onnistujiin voidaan laskea keskiviikkona Lappeenrannassa ensimmäisessä Superpesisottelussaan pelannut Tiia Peltonen, joka oli mukana Pesäkarhujen kokoonpanossa myös Raumalla. Peltonen jatkoi hienosti alkanutta Superpesisuraansa tuomalla perjantai-illan ottelussa porilaisille kolme juoksua.

- Ajamme tällä hetkellä Tiiaa sisään tulevaisuutta ajatellen. Hän on vasta 16-vuotias ja jo nyt huippulahjakkuus, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund avasi ottelun jälkeen nuoren lupauksen roolia joukkueessa.

Ottelussa kolme juoksua lyönyt Pinja Arbelius jatkoi osaltaan koko alkukauden kestänyttä vakuuttavaa tekemistään, ja parhaan ulkopelaajan palkinnon vastaanottanut Emilia Itävalo onnistui myös hienosti sekä ulkopelipaikallaan ykkösvahtina että sisäpelissä kolmella tuomallaan juoksulla.

Pesäkarhut starttasi ottelun tehokkaasti iskemällä heti ensimmäisessä vuorossa juoksuhanansa auki ja tehtailemalla kolme juoksua, kolmen eri lyöjän ja etenijän toimesta. Kotijoukkue Fera puolestaan onnistui avaamaan juoksutilinsä ensimmäisen jakson kolmannessa vuoroparissa, mutta lopulta Eveliina Kestin palottomassa ajolähtötilanteessa lyömä ja Jannika Lillukan tuoma juoksu jäi raumalaisten ottelun ainoaksi.

Ensimmäisen jakson edetessä ottelu näytti kääntyvän kokonaisuudessaan ulkopelin juhlaksi, kun vielä kolmen vuoroparin jälkeen tilanne taululla oli 1-3. Pesäkarhut onnistui kuitenkin laittamaan uuden vaihteen silmään ja venyttämään neljännen vuoroparin aloittaneessa sisävuorossaan ensimmäisen jakson juoksueroksi 1-6.

Jukan kunnarista huolimatta toinen jakso käynnistyi hitaasti ja porilaisten sisäpeli sai tuulta alleen kunnolla vasta toisessa vuoroparissa kotijoukkueen harhaheittojen pohjalta syntyneiden juoksujen myötä.

- Saimme tiettyihin hetkiin kovat avut, etenkin toisella jaksolla. Kotiuttaminen oli hieman tukkoista, joten niistä oli kyllä tuossa kohtaa hyötyä, Österlund myönsi.

Myös Feran pelinjohtaja Arto Felin harmitteli merkittävään paikkaan sattuneita harhaheittoja. Hän totesi kuitenkin, että ottelun lopputulos johtui osaltaan myös tämänhetkisestä selvästä tasoerosta.

- Mielestäni Pori on yksinkertaisesti tällä hetkellä sarjan paras joukkue. Meillä pelaa sen sijaan neljä tai viisi B-ikäistä nuorta joukkueessamme, joten eron kyllä näkee, Felin pohti.

Sisäpelin hetkellisistä vaikeuksista huolimatta Pesäkarhujen tehokas ulkopeli jatkui läpi ottelun, mistä kieli kotijoukkueen yhden juoksun lisäksi myös ottelun kolmostilantilanteiden jakauma 5-32.

Pesäkarhujen vahvasti edennyt vieraspeliputki jatkuu keskiviikkona 22.7. Hyvinkään Tahkoa vastaan. Ensi viikon ottelua voi seurata tuttuun tapaan suorana Ruutu+ -fanikameralähetyksen kautta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää