Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Narukerän 20-vuotta kestänyt odotus päättyy, kun legenda ja maajoukkueen kapteeni Ville Aaltonen palaa kasvattajaseuraansa. Joukkueeseen liittyy vahva ja fyysinen pelaaja, jolta on vastustajien mukaan lähes mahdotonta ottaa palloa pois. Narukerä on rakentanut joukkuettaan kohti tulevaa kautta ja uutisoinut runkopelaajien sopimuksista sekä kahden nuoren luisteluvoimaisen pelaajan liittymisestä ryhmään. Kermakakussa on yleensä mansikoita ja tässä kohtaa Narukerän uusin pelaajakiinnitys on iso sellainen.

- Jos miettii, että lähes 20-vuotta Ruotsin pääsarjaa ja siinä välissä vielä Venäjällä mestaruushopeaa voittanut pelaaja saapuu meille, niin on minun vaikea sanoin kuvailla, minkälaisen vahvistuksen saamme ensikaudeksi. Ville on myös maajoukkueen monivuotinen kapteeni, joka kertoo myös henkisestä vahvuudesta mitä saamme pukukoppiin. Meidän nuorelle joukkueelle kultakimpale ja täsmäase.

Vuodesta 2001 asti Ruotsissa pelannut ja yhden kauden Venäjällä pelannut Aaltonen kertoo, että Poriin palaa innostunut pelaaja,
- Poriin paluu on ollut aina ajatuksissa siitä lähtien, kun Porista aikoinani Ruotsiin lähdin. Viime vuonna aloitettiin keskustelemaan asiasta vakavammin ja nyt sitten keväällä perheen kanssa asiasta puhuttiin enemmän ja tultiin tulokseen, että nyt on oikea hetki. Vanhin lapsi lähtee lukion ensimmäiselle, niin senkin takia ajankohta oli hyvä.

- Olen innostunut ja utelias näkemään mikä Bandyliigan taso on nykypäivänä. On myös mahtavaa palata kotikonnuille kasvattajaseuraan. Ei tässä uralle mitään uutta nostetta haeta, mutta ei myöskään jäähdyttelystä ole kysymys. Niin kauan kuin kentälle mennään, mennään täysillä. Se on ollut oma ajatus aina ja siitä pidetään kiinni, toteaa Aaltonen.

Aaltonen kertoo seuranneensa kasvattajaseuran toimintaa ja uskoo, että tulevasta kaudesta on tulossa hyvä,
- Kovat on odotukset joukkueeseen. Mielestäni Narukerällä on kasassa hyvä joukkue, jossa on paljon nuoria tulevia menestyspelaajia ja sitten vähän vanhempaa kaartia. Porissa on tehty hyvää työtä viimeiset vuodet ja tuntuu, että ollaan saatu aikaa uusi tuleminen.

- Hienoa, että Ville saadaan edustamaan kasvattajaseuraansa ja hän totesi ajan olevan kypsän paluulle. Ville tuo joukkueeseen ennen kaikkea voittamisen kulttuuria ja johtajuutta.

- Muutama sopimus on vielä tarkoitus viimeistellä ja julkaista heinäkuun aikana. Tämän jälkeen voimme hyvillä mielin valmistautua tulevaan kauteen. Narukerä tulee olemaan mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja lupaavaa nuoruutta. Tavoitteet ovat mitalipeleissä ja sinne meillä on kaikki realistiset mahdollisuudet myös päästä, päättää Aho.

- Toivottavasti saadaan lisää porukkaa katsomoihin ja kovaa tukea kotiotteluissa. Toivotaan talvesta hyvää ja pitkää, jotta saadaan yhdessä nauttia aidosta ja vauhdikkaasta talvilajista sekä raittiista ulkoilmasta. Positiivisin mielin kohti tulevaa kautta ja ottakaa tutut myös ensikertalaiset bandykatsomoon mukaan!

Lähde: porinnarukera.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Viime kaudella 31 tehopistettä takonut Tomi Mustonen on Narukerän uusin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa.

Lue lisää
Narukerä aloittaa välierät keskiviikkona

Narukerä aloittaa välierät keskiviikkona

Kaksi hyvin toisensa tuntevaa ja kovaa pelaavaa joukkuetta kohtaavat bandyliigan välierissä. Narukerän ja HIFK:n ottelut ovat yleensä olleet vähämaalisia.

Lue lisää