Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Pesäkarhujen palkitut: Roosa Törmänen (I), Minttu Vettenranta (II)
Pesäkarhut – Seinäjoen Maila-Jussit 0-1 (1-1, 1-5)

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1. Pesäkarhut joutui tuskailemaan sisäpelinsä kanssa, kun Seinäjoen lukkari Johanna Karjanlahti onnistui omalla pelillään sekoittamaan porilaisten suunnitelmia. 

Ottelu alkoi molemmilta joukkueilta hieman nihkeän oloisesti, vaikka avausjuoksut nähtiinkin jo ensimmäisten vuoroparien aikana. Susanna Puisto kotiutti Kaisa-Maija Rosvallin heti Pesäkarhujen ensimmäisessä lyöntivuorossa. Jakson toinen juoksu nähtiin Jussittarien Aino-Kaisa Mantereen tasoittaessa pelin lukemiin 1-1 toisen tasoittavalla vuorolla. Tilanteiden luominen sekä Pesäkarhuille kuin Seinäjoellekin oli haastavaa, kun vastustajan ulkopeli piti puolin ja toisin etenijät pois kentältä.

Sisukkaana joukkueena tunnetun Pesäkarhujen odotettiin ottavan kuskin paikan toisessa jaksossa, mutta Seinäjoella oli toiset suunnitelmat. Vaikka Puisto onnistui kolmannessa vuorossa heittämään bensaa Pesäkarhujen liekkeihin tasoittaessaan Jussittarien johtoaseman 1-1 lukemiin Roosa Törmäsen edetessä, ei Mantereen seuraavassa vuorossa kiskaiseman 1+2 kunnarilyönnin jälkeen ollut tarpeeksi aikaa korjata tilannetta. Seinäjoki lähtikin ottelusta pisteet taskussaan, kun toinen jakso päättyi vieraille 1-5.

- Tosi hienosti pelasimme tänään koko joukkueen voimin ja pitää olla todella tyytyväinen. Karjanlahti pelasi tänään kauden ehdottomasti parhaan ottelunsa, Jussittarien pelinjohtaja Antti Kuusisto kehui.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund taas ei ulkopeliä lukuun ottamatta löytänyt Pesäkarhujen tekemisestä paljon kehuttavaa. Virheiden määrä kotijoukkueen tekemisessä sisäpelin aikana ratkaisi illan ottelun Seinäjoen hyväksi ja Österlund aikookin ennen sunnuntain ottelua pohtia videoiden avulla, mikä meni pieleen ja tarkentaa etenemistä.

- Sarja on nyt käynnistetty ja nyt pelataan selkä seinää vasten sunnuntaina, Österlund totesi illan ottelun lehdistötilaisuudessa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää
Pesäkarhuihin nuoria vahvistuksia kaudelle 2021

Pesäkarhuihin nuoria vahvistuksia kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi perjantaina 2.10. neljä uutta pelaajasopimusta, joita kaikkia yhdisti se, että kyseessä oli nuorempaa kaartia edustavat lupaukset.

Lue lisää
Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää