Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhujen palkitut: Henna Juka (I), Emilia Linna (II)
Pesäkarhut – Manse PP 0-1 (2-2, 1-1)

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä. 

Ottelu lähti käyntiin ripeästi ja Pesäkarhujen lukkari Minttu Vettenranta onnistui yllättämään Manse PP:n etenijät, nappaamalla kärpäsiä ykköspesältä toinen toisensa perään. Ottelussa ykköspalkinnon pokannut Henna Juka toi kotijoukkueelleen ottelun kaikki kolme juoksua, alkaen heti ensimmäisessä vuorossa Go On Superjokeri Susanna Puiston kotiutuslyönnillä. 

Manse PP vastaa kuitenkin tulella tulta vastaan ja paukuttaa kaksi juoksua siirtyen 1-2 johtoasemaan, kun Virpi Hukka ja Kirsi-Alalipasti kirmaavat kotipesään toisessa vuorossa. Pesäkarhut ei kuitenkaan moisesta lannistu, vaan taistelee vielä tasoitusjuoksun neljännessä vuorossa, kun Emilia Linna kotiuttaa Jukan varmoin ottein ja tauolle mennään lukemissa 2-2.

Toinen jakso lähtee liikkeelle yhtä jännittävänä ja tiivistahtisena kuin ensimmäinenkin. Sekä vieras- että kotijoukkueen ulkopeli pelaa raakaa peliä, joka laittaa sisäpelijoukkueen työskentelemään tosissaan jokaisen juoksun eteen. Manse PP avaa jakson juoksutilin, kun Henna Peltokangas iskee kunnarin kakkospuolelle ja vie joukkueensa 0-1 johtoon, mutta Puisto lyö Jukan toistamiseen kotiin tasoittaen tilit. 

Ennen jakson ratkaisevaa juoksua, nähdään kuitenkin monta läheltä piti -tilannetta, sekä tunteita nostattavia hetkiä. Pesäkarhujen lukkari syöksyy kotipesään estäen Manse PP:n siirtymisen 1-2 johtoon, ja hyvin ottelussa suoriutunut Juka nappaa keltaisen kortin, kiihtyessään ykköspesälle syntyneestä palostaan Pesäkarhujen viimeisessä lyöntivuorossa. 

Manse PP:n voittaessa hutunkeiton, heille päätyi jakson viimeinen tasoittava lyöntivuoro ja kun alkoi näyttää jo siltä, että ottelussa siirrytään vielä supervuoron puolelle, iski Henna Suominen kotiutuslyönnin kenttään ja Anna Ala-Kauhaluoma toi 1-2 ratkaisujuoksun pallon pomppiessa Vettenrannan räpylästä.

- Ensimmäisessä jaksossa Pori pääsi vähän yllättämään, muun muassa kuviomuutoksilla. Olihan niistä puhuttu, mutta on eri asia nähdä ne paperilla kuin käytännössä. Olen todella tyytyväinen siihen, miten joukkue kesti nämä ja pidettiin päämme koko ottelun ajan, analysoi Mansen pelinjohtaja Markus Wirzenius.

Sunnuntain otteluun Wirzenius aikoo valmistautua opiskelemalla Pesäkarhujen peliä videolta lisää, jotta joukkue olisi valmiimpi haastamaan porilaiset omalla kotikentällään Tampereella. Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund oli ottelun jälkeen tyytyväinen Pesäkarhujen peli-ilmeeseen ja ottelun kokonaiskuvaan aiempien haastavien otteluiden jälkeen. 

- Ilmapiiri joukkueen sisällä oli koko ajan rento ja rauhallinen. Tiesimme, että takatilannetta täytyy puolustaa ja harmi että ottelu päättyi nyt näin päin, kun toisen jakson sisäpelimme jäi piippuun. Tultiin hyvin otteluun ja pysyimme siinä hyvin mukana, mutta tällaisia yhden juoksun otteluita välierät ovat. Sunnuntaina jatketaan Tampereella, Österlund totesi. 

Toinen välieräottelu pelataan sunnuntaina 6. syyskuuta, kun Pesäkarhut matkaa Tampereelle haastamaan Manse PP:n kotikentällään kello 16. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää
Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesäkarhut kohtasi perjantai-illan ottelussa viimeviikkoisen lappeenrantalaisen vastustajansa Pesä Ysit, tällä kertaa sateisella kotikentällään, Erku-Areenalla. Ottelu päättyi odotetusti ennakkosuosikki Pesäkarhujen voittoon.

Lue lisää