Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhujen palkitut: Susanna Puisto (I), Susanne Ojaniemi (II)
Pesäkarhut – Lapuan Virkiä 1-0 (6-0, 2-2)

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Ensimmäinen jakso oli Pesäkarhujen juoksujuhlaa. Pesäkarhujen kapteeni ja Go On Superjokeri Susanna Puisto lämmitteli yleisöä, viedessään joukkueensa 1-0 johtoon, Kaisa-Maija Rosvallin edetessä kotipesään. Niin Aila-myrskystä kuin Lapuan Virkiästäkään ei ollut vastusta hurjaan iskuun intoutuneelle lyöjäjokerille, kun tämä paukutti taululle ensimmäisen jakson aikana vielä kaksi juoksua. 

Virkiä ei ensimmäisen jakson aikana saanut sisäpeliään suorittamaan tarvittavalla tasolla ja Pesäkarhujen ottaessa ohjat käsiinsä, ei ulkopelissäkään kyetty pysäyttämään porilaisia. Tauolle siirryttäessä tulostaululla komeili 6-0 lukemat, kun Roosa Törmäsen yhden tuodun lisäksi sekä Henna Juka että Susanne Ojaniemi toivat kumpikin kaksi juoksua. 

Toisessa jaksossa Virkiä sai paremmin pelistä kiinni, Pesäkarhujen hieman kompuroidessa. Dramaattisilta käänteiltäkään ei vältytty, kun molempien joukkueiden pelinjohtajat kukin vuorollaan kävivät kiivassanaista keskustelua ottelun tuomariston kanssa. Toisessa jaksossa kotiutuksissaan onnistuivat molempien joukkueiden Go On Superjokerit. Puiston kilpasisar, Virkiän lyöjäjokeri Janette Lepistö ohjasi joukkueensa 2-0 johtoasemiin saatellessaan kotipesän turviin sekä Kaisaleena Rautakorven että Emma Kiviniemen. 

Pesäkarhut ei kuitenkaan ollut halukas venyttämään ottelua supervuoroon ja Puisto tasoitti tilanteen lukemiin 2-2. Pesäkarhujen juhliessa ottelun voittoa, sai Virkiän viuhka kyytiä, kun pelinjohtaja Tomi Niskanen protestoi kiivaasti tuomarin päätöstä. 

- On aika ryöstetty olo. Näköjään tuli vielä nähtyä tämäkin päivä, että tuli hermostuttua kentällä, Niskanen totesi ottelun lehdistötilaisuudessa, - Porin mennessä ensimmäisessä jaksossa johtoon Pori vei ja me vikisimme, toisen jakson peliin ja taisteluun olen tyytyväinen, mutta vähän jäi kaivelemaan. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlundin mietteitä tuomaripelistä kevensi tuore otteluvoitto, mutta komppasi kuitenkin Niskasta. Pelinjohtajan mukaan esimerkiksi kaarityöskentely tänään oli sen vuoksi varovaista ja sitä työstetäänkin joukkueen kanssa ennen lauantain toista ottelua.

- Virkiä tuli hyvin peliin, mutta saatuamme avausjuoksun, aloimme saada palloa väliin. Toisessa jaksossa meillä jäi peli piippuun Lapuan parantaessa otteitaan, Österlund analysoi ottelun kulkua.

Pesäkarhut ja Virkiä kohtaavat toisensa seuraavaksi toisessa pronssiottelussa lauantaina. Pronssiotteluissa ratkaisuun tarvitaan kaksi voittoa, joten sarja on tuolloin katkolla Pesäkarhuille. 

- Parantaa täytyy, mikäli haluamme voittaa Pisko-Areenalla lauantaina. Ulkopelissä olimme lähtökohtaisesti hyviä läpi ottelun, mutta sisällä pitää vielä hieman tarkentaa kaarella ja saada laadukkaita lyöntejä, Österlund suunnitteli tulevaa.

Toinen pronssiottelu pelataan lauantaina 19. syyskuuta, kun Pesäkarhut matkaa Lapualle haastamaan Virkiän kotikentällään. Ottelu alkaa kello jo 14 ja voit seurata sitä Ruutu+ palvelun kautta. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää
Pesäkarhuihin nuoria vahvistuksia kaudelle 2021

Pesäkarhuihin nuoria vahvistuksia kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi perjantaina 2.10. neljä uutta pelaajasopimusta, joita kaikkia yhdisti se, että kyseessä oli nuorempaa kaartia edustavat lupaukset.

Lue lisää
Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää