Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Kuluneen kauden ajan Pokela toimi Manse PP:n urheilujohtajana, ja muun muassa palo takaisin kentälle valmennus- ja pelinjohtotehtäviin toimikin kannustimena lähteä Pesäkarhujen matkaan tilaisuuden tullessa. Myös positiiviset mielikuvat porilaisseurasta ja seuran hyvä maine toimivat houkuttimina.

- Kun Pesäkarhujen yhteydenotto tuli, niin minulle jäi heti sellainen kuva, että Porissa tiedetään mihin suuntaan asioita halutaan viedä, ja siksi tehtävään oli hyvä lähteä mukaan. Olen lisäksi seuratoimijana kuullut Pesäkarhuista paljon hyvää, ja myös ottelutapahtumissa on voinut aistia, että seura on hyvin organisoitu ja siinä toimivilla henkilöillä on hyvä olla. Pesäkarhuista huokuu sellaista aitoa yhteisöllisyyttä ja tahtotilaa tehdä seuran eteen asioita, Pokela avaa positiivista mielikuvaansa porilaisista. 

- Pori on myös haasteena erittäin mielenkiintoinen. Edustusjoukkueessa on vain yksi pelaaja, jota olen valmentanut, joten siltä osin minulle on luvassa paljon uusia tuttavuuksia. Pesäkarhut on kuitenkin valmis huippuseura, joka tähtää korkealle ja jolla on siihen tarvittavat olosuhteet jo pääpiirteittäin valmiina.

Uudessa roolissaan edustusjoukkueen pelinjohtajana ja seuran valmennuksen johtajana Pokela tuo Pesäkarhuihin tärkeää osaamista sekä huippu-urheilun puolelle, että koko seuran urheilullisen osaamisen vahvistamiseksi.

- Jarkko tulee toimimaan Pesäkarhujen Superpesisjoukkueen ykköspelinjohtajana ja päävalmentajana, vastaten joukkueen toiminnasta. Valmennuksen johtajana hän puolestaan vastaa seuran urheilullisesta linjasta ja sen kehittämisestä, Pesäkarhujen puheenjohtaja Vesa Saine avaa Pokelan tulevaa roolia.

- Halusimme rooliin meritoituneen pelinjohtajan, jolla on näyttöä menestyksekkäästä valmennuksesta ja pelinjohtamisesta, sekä kokemusta naisten Superpesiksestä ja joukkueen rakentamisesta. Lisäksi halusimme tehtävään henkilön, joka pystyy sitoutumaan päätoimiseen työntekoon ja näin koko seuran urheilutoiminnan kehittämiseen.

Pokelalla on vahvat odotukset, sekä seuran edustusjoukkueelle että junioreille.

- Edustusjoukkueen osalta päällimmäinen tavoite on luonnollisesti syksyllä pärjääminen. Sitä ennen meillä on kuitenkin vielä edessä monta päivää, jotka pitää hoitaa kunnolla. Joukkue on osoittanut olevansa kovia pesäpalloilijoita, joille kilpaurheilu on tuttua. Toivon, että pystyn tarjoamaan heille asioita, joiden avulla he voisivat olla mahdollisimman hyviä versioita itsestään, ja haluan myös olla läsnä jokapäiväisessä tekemisessä, Pokela kertoo ajatuksistaan Pesäkarhujen edustusjoukkueeseen liittyen.
 
- Pesäkarhujen junioritoiminta voi jo nyt monilta osin hyvin ja moni seura saisi ottaa siitä mallia. Junioripuolen osalta odotan eniten sitä, että saisin ohjattua lahjakkaita nuoria entistä rohkeammin ottamaan vastaan sen urheilullisen haasteen, mitä huippupesäpalloilu vaatii, mutta samalla myös elämään urheilijan polkua hetki kerrallaan, sitkeästi tehden ja matkasta nauttien, hän lisää junioripuolesta kysyttäessä.

Pesäkarhut puolestaan uskoo, että uuden urheilupuolen johtajan avulla seuran on mahdollista jatkaa vahvaa kehityskulkuaan.

- Seurassa odotetaan innostuneena tulevaa. Meillä on tekemisen kulttuuri korkealla ja odotamme Jarkon tuovan siihen omalla särmällään oman mausteensa. Yhdessä johdatamme Pesäkarhut taas seuraavalle askelmalle, Saine toteaa luottavaisin mielin.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää
Pesäkarhuihin nuoria vahvistuksia kaudelle 2021

Pesäkarhuihin nuoria vahvistuksia kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi perjantaina 2.10. neljä uutta pelaajasopimusta, joita kaikkia yhdisti se, että kyseessä oli nuorempaa kaartia edustavat lupaukset.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää