Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jasse Ikonen siirtyy Ässiin

Jasse Ikonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Jasse Ikosen kanssa. Alkukauden pelaamatta ollut hyökkääjä on edustanut urallaan mm. HIFK:ta, Kärppiä ja Ilvestä.

Viime kaudella hyökkääjä iski Ilveksen paidassa 56 ottelussa tehot 10+7 =17. Uransa parhaalla kaudella 2015 – 2016 Ikonen teki 55 ottelussa tehopisteet 19+10 =29.

30-vuotias hyökkääjä pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Ikosen uran paras saavutus on Suomen mestaruus keväältä 2018 Oulun Kärpistä.

- Olemme rakentaneet joukkuetta olosuhteiden pakosta hiukan erilaisella strategialla ja se on antanut meille taloudellista liikkumavaraa, mutta toisaalta tuonut urheilullista haastetta.

- Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Jassen Ässiin. Hänen mukanansa tulee yli 500 Liigaottelun kokemus sekä menestyvistä organisaatioista että niistä, jotka tavoittelevat huipulle pääsyä.

- Jasse on monipuolinen joukkuepelaaja, kova urheilija, hyvä kamppailupelissä ja maalinedustoilla. Hän pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa ja tuo varmasti meidän erikoistilannepelaamiseemme vaihtoehtoja. Hän on luonnejätkä, joka pystyy auttamaan meidän nuoria pelaajiamme.

- Tällä hetkellä meillä on kaksi sentteriä poissa loukkaantumisen vuoksi eli Mika Niemi ja Peter Tiivola. Roni Hirvonen tulee olemaan vuoden vaihteessa pitkään poissa nuorten MM-kisojen vuoksi ja Jesperi Kotkaniemeä kutsuu NHL, joten on selvää, että tarvitsemme keskikaistalle lisää voimaa, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

- Olen harjoitellut hyvin ja jäätuntumakin on kohtalaisen hyvä eli pelihalut ovat korkealla. Ässät osoitti kiinnostusta ja uskon pelityylini sopivan hyvin seuraan. Ässissä on menossa hyvä projekti ja Ari-Pekka Selin on minulle tuttu valmentaja ja hänestä jäi minulle hyvä kuva. Kaikella tapaa tämä oli turvallinen valinta.

- Tuon joukkueeseen kokemusta, taisteluilmettä sekä lisää työnteon kulttuuria. Pyrin olemaan hanakka pelaaja maalinedustalla, Jasse Ikonen kommentoi.

Jasse Ikonen liittyy Ässien harjoitusryhmään ensi viikolla.

RASMUS TIRRONEN JATKAA KUUN LOPPUUN

Ässät ja Turun Palloseura ovat sopineet jatkon maalivahti Rasmus Tirrosen lainasopimukseen. Sopimus on voimassa marraskuun loppuun asti.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JasseIkonen

Jasse Ikonen

13.6.1990 Kuopio
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää