Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässien koko valmennusryhmälle jatkosopimukset

 
Ässien koko valmennusryhmälle jatkosopimukset


Karri Kivi, Pasi Kaukoranta sekä Kari Lehtonen jatkavat Ässissä.

Kiven sekä Kaukorannan sopimukset ovat kestoltaan yksivuotiset ja Lehtosen kaksi vuotta. Ässien päävalmentaja Pekka Rautakallion yksivuotinen jatkosopimus julkaistiin jo aikaisemmin ja näin Ässien koko valmennusryhmä jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella.

- Olemme erittäin tyytyväisiä koko valmennusryhmämme panokseen. Tavoitteenamme on saada valmennukseen pitkäjänteisyyttä ja Pekka Rautakallion ykköstoiveena oli jatkaa työskentelyä nykyisen valmennusryhmän kanssa, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

- Ryhmässä on ollut hyvä säpinä sekä johtoryhmän että pelaajiston osalta. Täällä on edelleen hyvät mahdollisuudet kehittyä valmentajana ja olenkin saanut päävalmentaja Rautakalliolta paljon tietoa ja taitoa, edelliset kaksi kautta Ässien A-nuoria menestyksekkäästi luotsannut Karri Kivi kertoi.

- Nuoren, nälkäisen ja motivoituneen joukkueen kanssa on ilo jatkaa. Tämän joukkueen parhaat vuodet ovat vielä edessä päin. Pelin kehittämistä ajatellen valmennusryhmä on vielä alkutaipaleella ja paljon reserviä on vielä käyttämättä. Pelitaktinen taso ulosmitataankin lähivuosien aikana, vuodesta 2004 asti Ässien edustusjoukkueen valmennusryhmään kuulunut Pasi Kaukoranta kommentoi.

Kahden jatkosopimukset ohella Ässät käytti maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen sopimuksessa olleen option kahdesta seuraavasta kaudesta.

- Olen viihtynyt Porissa hyvin. Ässät on tarjonnut minulle viihtyisän ja haasteellisen työkentän ja olen yrittänyt vastata haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla. On ilo jatkaa Patapakassa, toista kauttaan Ässien maalivahtivalmentajana toimiva Kari Lehtonen kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää