Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porin NMKY:n naisnyrkkeilijöille menestystä

 
Porin NMKY:n naisnyrkkeilijöille menestystä

Naisten SM-nyrkkeilyt, Rovaniemi 27.-28.2.2010

Porin NMKY menestyi naisten nyrkkeilyn SM-kilpailuissa Rovaniemellä mahtavasti. Jenni Tiittanen kultaa, Heidi Katajamäki hopeaa ja Maiju Hyvönen pronssia.

Sarjassa 51kg otellut Jenni Tiittanen oli vakuuttava. Hienojen esitysten jälkeen Jennille ripustettiin ensimmäinen Suomen Mestaruus-mitali kaulaan. Semifinaali ottelussa Tampereen Voimailuseuran Sonia Grönroos ei löytänyt mitään aseita hyvin otellutta Jenni Tiittasta vastaan. Vakuuttava voitto Jenni Tiittaselle tuomaripistein 5-0.
Loppuottelu vastustajaksi selviytyi Kuopion Riennon Katri Pajalahti. Tässä ottelussa tuli hyvin esiin Jenni Tiittasen tekninen osaaminen, rentous ja iskujen monipuolisuus. Vasen alakoukku ja oikea suora löysivät mallikkaasti perille. Selvä otteluvoitto tuli tuomaripistein 5-0.
Jenni Tiittanen nousi voitollaan myös ehdokkaaksi Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuihin, jotka isketään 20-21.3.2010 Norjassa.

Sarjassa 69kg otellut Heidi Katajamäki selviytyi myös loppuotteluun. Loppuotteluvastustaja Inka Mella, Tampereen Työväen Nyrkkeilijöistä, tuli rajusti päälle koko ottelun ajan. Ajoittain hyvinkin epäpuhtaasti otellut Inka Mella selviytyi ilman varotuksia ja voitti ottelun tuomaripistein 4-1. "Hopea ei ole häpeä" tuumasi Heidi Katajamäki ja oli selvästi tyytyväinen mitaliin.

Sarjassa 54kg otellut Maiju Hyvönen pääsi myös mitaleille. Alkuottelussa Tampereen Voimailuseuran Saara Rintala yritti kovasti, mutta Maiju Hyvönen oli liian nopea ja taitava. Maiju Hyvönen voitti ottelun tuomaripistein 5-0.
Semifinaalivastustajaksi tuli, viimevuoden mestari, kokenut Järvenpään Kehä-Karhujen Hanne Mäkinen, joka kokemmuksen turvin voitti ottelun tuomaripistein 5-0.
Pronssimitali hieman lämmitti Maiju Hyvöstä, mutta hän lupasi harjoitella siten, että ensikerralla hän voittaa Hanne Mäkisen.

Porin NMKY:n tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Bison Boxing Night kuvina

Bison Boxing Night kuvina

Kuvia Porissa järjestystä Bison Boxing Night tapahtumasta.

Lue lisää
Collander iski välieriin

Collander iski välieriin

Porin NMKY:tä edustava nyrkkeiljä Kati Collander (26) on iskenyt itsensä välieriin venäjän Pietarissa käytävässä kovatasoisessa turnauksessa.

Lue lisää
Kulta, Hopea ja Pronssi Poriin

Kulta, Hopea ja Pronssi Poriin

Porin NMKYllä menestystä naisten SM-nyrkkeilyssä Järvenpäässä tänä viikonloppuna.

Lue lisää

Porilaiset hyvin esillä Pyynikki turnauksessa

Kansainvälinen Pyynikki Turnaus iskettiin Tampereen Hervannassa pääsiäisenä. Porin NMKY:stä mukana olivat Kati Collander 57kg, Riku Laine B-juniori +86kg ja Risto Vandel A-juniorit 64kg. Otteluita käytiin kolmena päivänä aamusta aina yöhön asti.

Lue lisää

Collander iski Lahdessa

Porin NMKY:n Kati Collander kohtasi kokeneen Raija Seppä-Lassilan sarjassa 60kg, Lahden Laakin 40-vuotis juhlakilpailuissa sunnuntaina.

Lue lisää

Aki Selesmaa iski Suomen mestariksi

Porin NMKY:n Aki Selesmaa iski itsensä toistamiseen Suomen mestariksi Helsingissä Töölön Kisahallissa käydyissä SM-kisoissa.

Lue lisää