Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porin Taekwondo menestyi liikesarjakisoissa Lahdessa

 
Porin Taekwondo menestyi liikesarjakisoissa Lahdessa

Lauantaina 5.2. Lahden kamppailuareenalla käydyissä taekwondon liikesarjakisoissa saatiin jälleen menestystä ja mitaleja Porin taekwondo seuran kisaajien toimesta.

Taekwondon SM-liiga Master 1 sarjassa kisannut Marco Halonen sijoittui hopealle, samoin myös Linda Halonen sijoittui kadetti tyttöjen sarjassa toiseksi. Molemmat Haloset ovat kotoisin Ulvilasta. Myös Porin seuraa edustava Oskar Mäkinen sijoittui pronssille kadetti poikien sarjassa.

Lahden liikesarjakisojen muita menestyjiä olivat seuraavat harrastajasarjoissa mitaleille sijoittuneet kisaajat. Keltavöisten naisten sarjassa Anni Ruohomäki voitti hopeaa. Sinivöisten naisten sarjassa Riina Aapasuo voitti kultaa. Miesten puna- ja mustavöisten miesten sarjassa Poriin tuli kaksoisvoitto, sillä Janne Sarakorpi voitti kultaa ja Jani Jokinen hopeaa. Samaiset miehet voittivat yhteissuorituksella myös pronssia parisarjassa. Samoin myös naisten sarjassa tuli kaksoisvoitto, sillä Jaana Talja otti kultaa ja Johanna Berg hopeaa puna- ja mustavöisten naisten harrastajasarjassa. Harrastajien pari sarjassa kultaa voittivat Jaana Talja ja Riina Aapasuo.

Porin Taekwondon tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Jasper Pulakka ryminällä liigaan

Jasper Pulakka ryminällä liigaan

Loviisassa kilpailtiin taekwondon ottelukilpailut viikonloppuna. Porin Taekwondo seuran Jasper Pulakka siirtyi harrastaja sarjasta näyttävästi poikien liigasarjaan.

Lue lisää
Porin taekwondo menestyi Finnish Poomsae -openissa Turussa

Porin taekwondo menestyi Finnish Poomsae -openissa Turussa

Taekwondon liikesarjakausi käynnistyi Turussa järjestetyssä Finnish Poomsae openissa.

Lue lisää

Satakuntalaiskaratekat kolmannelle kierrokselle Hollannin karate1 kilpailuissa

Satakuntalaiskaratekat Emma Aronen, Jarno Heino ja Helena Kuusisto etenivät kaikki kolmannelle kierrokselle Karate1 Premer Liigan Hollannin osakilpailuissa.

Lue lisää

Helena Kuusisto taisteli pronssia kansainvälisessä Bosphorous Cup:issa

Suomen Karatemaajoukkueen satakuntalaiset karatekat Helena Kuusisto ja Emma Aronen hioivat EM-kisakuntoaan osallistumalla kansainväliseen Bosphorous Cup:iin sekä harjoitusleirille Istanbulissa, Turkissa.

Lue lisää

Henna Kuusisto ja Emma Aronen hopealla karaten Estonia Openissa

Kansainvälinen Estonia Open karatekilpailu keräsi tänä vuonna ennätykselliset 800 kilpailijaa 8 maasta.

Lue lisää

Helena Kuusistolle nuorten EM-pronssia

Porilainen Helena Kuusisto voitti Karaten nuorten EM-pronssia Turkin Konyassa käydyissä EM-kilpailuissa.

Lue lisää