Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voitti Porin alkuturnauksen ja jatkaa lopputurnaukseen

 
Pesäkarhut voitti Porin alkuturnauksen ja jatkaa lopputurnaukseen

Pesäkarhut voitti lauantaina Porin Karhuhallin erinomaisissa olosuhteissa pelatun naisten superpesiksen hallism-alkuturnauksen. Porilaiset olivat sekä Raumaa että Turkua parempia ja menivät ansaitusti Raumalla maaliskuun puolivälissä pelattavaan lopputurnaukseen. Myös Rauman Lukko järjestävänä seurana on lopputurnauksessa mukana.

Porin turnauksen avausottelussa Lukko osoitti vaarallisuutensa ja nappasi jaksovoiton Pesäkarhuilta Jenna Kammi-Rahnaston vahvan lukkaripelin johdolla, avausjakso Raumalle 1-0. Toisella jaksolla Pesäkarhut sai sisäpelistään turhat kopinnostopalot pois ja peli alkoi toimia. Toinen jakso Pesäkarhuille 5-3. Kotiutuslyöntikilpailussa porilaiset löivät kauttaaltaan laadukkaita kotiutuksia voittaen kisan lopulta 3-1 ja koko ottelun näin 2-1.

Turnauksen toisen ottelun avausjaksossa Rauma jäi yllättäen Turun jalkoihin, mutta nousi lopulta voittoon jaksoin 2-1. Niinpä Pesäkarhujen ja Turun otteluun jäi kova panos, ottelun voittaja menisi lopputurnauk seen.

Pesäkarhut aloitti Turku-ottelun todella vahvasti takoen heti ensimmäisessä vuorossa viisi juoksua. Carita Toiviaisen,Hanna Hirvikosken ja Veera Svansjön lyöntien tahdittamana jaksovoitto porilaisille 11-1. Toisessa Turku-Pesiskin sai sisäpeliään toimimaan paremmin ja teki kolme juoksua. Pesäkarhut ei kuitenkaan antanut tuon säikäyttää, vaan teki kahteen vuoroon yhteensä kahdeksan juoksua. Toisen jakson voitto kotijoukkueelle 8-3 ja ottelusta puhdas voitto jaksoin 2-0.

Pesäkarhujen parhaana turnauksessa palkittiin 6 juoksua lyönyt Veera Svansjö.

"Turnausvoitto on tietenkin hyvä asia ja parasta näistä peleistä. Mutta täysin tyytyväinen en ole turnauksen pelilliseen, enkä myöskään henkiseen antiin. Olimme hieman jäljessä siitä tekemisen tasosta, mitä on viime aikoina muuten tehty niin peleissä,harjoituksissa kuin palavereissakin. Ehkäpä väsymyksellä on tähän oma merkityksensä. Meidän ohjelma on ollut viimeisen puolitoista kuukautta todella tiivis, tapahtumia on ollut ehkä vähän liikaakin. Nyt alkava viikon mittainen omaharjoittelujakso ja "naamaloma" tekee erittäin hyvää. Lukko-pelissä jouduimme todella koville ja siinä nouseminen voittoon osoitti taas kerran Pesäkarhujen sitkeyden ja halun voittoon. Tuo nousu näytti sen että joukkueessamme on voittoihin tarvittavaa rutiinia ja puristusvoimaa. Turku-pelissä taas saimme sisäpeliimme tehokkuutta ja onnistumisten kautta itseluottamusta pienemmänkin sisäpeliroolin pelaajille lisää. Kaikenkaikkiaan turnauksessa kaikki 13 pelaajaamme täyttivät paikkansa ja roolinsa hyvin. Uskon, että positiivinen kilpailu pelipaikoista pitää tekemisen tason korkeana jatkossakin taas korkeana", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää