Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut taistelumielellä lopputurnaukseen

 
Pesäkarhut taistelumielellä lopputurnaukseen

Naisten superpesiksen hallimestaruudesta pelataan tulevassa viikonvaihteessa Raumalla. Turnauksessa pelaa viisi alkuturnausten perusteella mukaan selvinnyttä joukkuetta sekä kotijoukkue Rauman Lukko. Pesäkarhut kohtaa lauantaisissa alkulohkon otteluissa Lukon ja Lappeenrannan Pesä-Ysit. Toisessa alkulohkossa ovat Jyväskylä, Lapua ja Ylihärmä. Sunnuntain sijoitusotteluissa kohtaavat lohkoykköset, lohkokakkoset ja lohkokolmoset.

Pesäkarhut lähtee lopputurnaukseen innokkaana ja kovalla taistelumielellä. Joukkue on kohtuullisen terve ja halu kehittää peliä on yksi lopputurnauksen pääteemoista.

"Pelin kehittäminen tässä vaiheessa kautta on ilman muuta etusijalla. Meillä on monessakin asiassa parannettavaa, kun tekemistä peilataan vaikkapa viime aikaisiin peleihimme. Mutta olemme hyvällä tiellä ja harjoituskausi on sujunut suunnitelmien mukaisesti. Pelit ne kuitenkin parhaiten opettaa ja kehittää, sikäli lopputurnauksen kolme peliä ovat tärkeässä roolissa valmistautumisessa kesän sarjapeleihin. Lopputurnauksessa kaikki joukkueet haluavat varmasti myös menestystä pelin kehittämisen rinnalla, niin mekin", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhut ja paikallisvastustaja Rauman Lukko avaavat lopputurnauksen lauantaina jo klo 9.00. Lappeenrantaa vastaan porilaiset pelaavat klo 12.30. Lopputurnauksen vastustajiin Petri Kaijansinkko suhtautuu nöyrin mielin. "Kaksi hyvää joukkuetta tulee vastaan. Lappeenranta on muuttunut oikeastaan aika vähän, mutta on kuitenkin mielestäni vahvistunut. Rauma on pelannut läpi talven hyvää ulkopeliä ja osoitti Porin alkuturnauksessakin vaarallisuutensa. Meidän oma tekeminen on oltava hyvällä tasolla ja on keskityttävä olennaiseen. Ajatus ei saa karata, eikä saa olla hukassa. Valmius taistella yksittäisen tilanteiden voittamisesta ratkaisee paljon, varmaa on että kaksi erittäin innokasta vastustajaa hyppää kehään. Oman mausteensa turnaukseemme tuo varhainen aikataulu, mutta onneksi joukkueemme on täynnä aikaisiin herätyksiin tottuneita urheilijoita", Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää