Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut loppuotteluun, Kirittäriä haastamaan

 
Pesäkarhut loppuotteluun, Kirittäriä haastamaan

Pesäkarhut venyi kahteen voittoon lauantaina Raumalla pelatuissa hallism-lopputurnauksen otteluissa. Voitot niin Raumasta kuin Lappeenrannastakin tulivat jännittävien vaiheiden jälkeen, kun molemmissa otteluissa ensimmäiset jaksot pelattiin tasan. Toiset jaksot porilaiset voittivat, aamulla pelatussa ottelussa Lukkoa vastaan thrillerimäisesti juoksuin 6-5 ja iltapäivällä Lappeenrantaa vastaan juoksuin 4-2.

Voitoillaan Pesäkarhut eteni sunnuntaina klo 16.00 pelattavaan loppuotteluun, johon vastustajaksi tulee toisen lohkon voittanut Kirittäret Jyväskylästä. Hallitseva mestari kaatoi lauantaisissa otteluisssan selvästi Ylihärmän ja niukasti Lapuan.

"Pelillisesti paransimme otteitamme päivän vanhetessa, mutta toisaalta tunnetasolla aamun Lukko-ottelu oli sykähdyttävämpi kuin Lappeenrantaa vastaan pelattu matsi. Ulkopelissä suoritusten perustasoa pitää nostaa ja sisäpelissä peliimme tulee saada jatkuvuutta. Ajoittain molemmat pelin osa-alueet kulkivat, mutta välillä ote hieman herpaantuu. Pelaajatasolla lauantain peleissä ilahduttaa Niina Koivusen ja Veera Svansjön vahva kotiutusvire", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Loppuottelusta Kaijansinkko odottaa kovaa taistelua. "Meille on nyt olennaista lähteä vaan parantamaan omaa suoritustamme ja haastamaan Kirittäriä. Lauantain pelit ja voitot osoittivat venymiskykyämme tiukassa paikassa, nyt finaalissa korostuu uskallus ja rohkeus pelata. Ujostella meidän ei tarvi, reippaasti vaan tekemään hyviä suorituksia", Kaijansinkko toteaa. Hallism-lopputurnauksen pronssiottelussa kohtaavat Rauman Lukko ja Lapuan Virkiä, sijoista 5-6 pelaavat Ylihärmä ja Lappeenranta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää