Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut hallimestariksi

 
Pesäkarhut hallimestariksi

Pesäkarhut nappasi kultaiset mitalit ja hallimestaruuden sunnuntaina Raumalla pelatussa lopputurnauksessa. Jännittävässä ja tasaisessa finaalissa porilaiset kaatoivat Jyväskylän Kirittäret jaksoin 1-0. Pesäkarhut aloitti loppuottelun hyvin mennen johtoon ensimmäisellä  jaksolla, mutta Kirittäret kuittasi johdon pikaisesti. Jyväskylä jauhoi peräti 4 juoksua ensimmäisessä sisävuorossaan, mutta Pesäkarhut ei siitä lannistunut. Porilaisten takaa-ajo onnistui Hanna Hirvikosken,  Susanne Ojaniemen ja Veera Svansjön johdolla, lopulta jaksovoitto  Pesäkarhut juoksuin 6-5. Toisella jaksolla molemmt joukkueet tiivistivät  ulkopeliään ja hyvätasoinen toinen jakso päättyi lopulta 1-1. Hallimestaruus  on Pesäkarhujen kolmas, aikaisemmat ovat tulleet vuosina 2007 ja 2009.

"Nousujohteinen turnaus, paransimme peliä loppuotteluun selvästi lauantaista. Lisäksi pelissämme oli nyt sielua ja sykettä mukana sopivasti, erittäin vahva suoritus myös henkisesti pelaajiltamme. Ihan tavallista ei ole sekään että nousimme kolmen juoksun tappiotilanteesta voittoon Kirittäriä vastaan. Uskallus, rohkeus pelata ja haastaa oli loppuottelun tärkein teemamme, nyt teema myös toteutui. Itseluottamukselle tälläinen suoritus tekee erityisen hyvää.", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa tyytyväisenä.

Pesäkarhujen parhaana lopputurnauksessa palkittiin Veera Svansjö. Vahvaa vaihtolyöntipeliä esittivät myös Kaisa Kärkkäinen ja Carita Toiviainen. Porilaisten kokoonpanosta puuttuivat viikonvaihteen otteluissa polvileikkauksestaan toipuva Heidi Kuusisto ja kuumesairaana ollut Emma Nieminen.

Pelillisissä asioissa pelinjohtajan mukaan ollaan aikataulussa. Ja kehitystyö kohti superpesiskautta jatkuu. "Kehitettävää löytyy monissakin asioissa, pelinjohdosta alkaen. Mutta pelit kertovat sen totuuden missä mennään milloinkin, nyt vaan pureudutaan olennaisiin asioihin seuraavan reilun kuukauden aikana. Pääsiäisenä matkaamme Saksaan harjoitusleirille, se on merkittävässä roolissa monessakin mielessä valmistautumisessa", Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää