Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalla kauden avaus

 
MuSalla kauden avaus

Musan Salama avaa kautensa torstaina kotiottelulla Rauman Pallo-Iiroja vastaan. MuSan valmistautuminen kauteen on sujunut Risto Koskikankaan alaisuudessa ja Rippellä onkin nyt todellinen näytönpaikka nuoren joukkueen peräsimessä. MuSa vahvistui kauden kynnyksellä Joao Gaettilla, joka siirtyi Salamaan FC Jazzista, sekä Hakasta lainasopimuksella pelaavalla Albert Kuqilla. Suurimmat odotukset kohdistuvat kuitenkin tolppien väliin, jossa veräjää vartioi kokenut kehäkettu Michal Slawuta. Slawun tuoma kokemus ja varmuus ovat tärkeitä tekijöitä joukkueen takalinjoille.

Vastustaja Pallo-Iirot omaa kovan materiaalin, jossa kirkaimpana tähtenä loistaa Kimmo Hörkkö, joka on palannut omalle tontilleen kärkimiehen rooliin. Musan suurin haaste tuleekin olemaan Hörkön nollaaminen, sillä mies oli oivassa pelivireessä mm. harjoitusottelussa PoPaa vastaan. Viime kaudella veriviholliset kohtasivat kahdesti ja molemmilla kerroilla päädyttiin pistejakoon.

Huolimatta MuSan kotiedusta, Pallo-Iirot lähtee illan kamppailuun pienoisena ennakkosuosikkina, sillä ottelu pelataan Urheilukeskuksen tekonurmella. Keinonurmi on raumalaisten suosikkialusta, sillä naapurikaupungin äijät treenaavat vuoden ympäri sametinpehmeällä tekonurmialustallaan. Päänvaivaa P-iiroille tuo Vasile Marchisin pelikielto, joka jättää melkoisen aukon raumalaisten puolustuspäähän.

Kauden avausottelusta ei tule varmasti puuttumaan yritystä, sillä jokainen pelaaja on varmasti latautunut ottelua varten. On mielenkiintoista seurata MuSan uusien vahvistusten otteita ja miehillä on varmasti näyttöhaluja kotiyleisön edessä. Lisäksi MuSan kiintotähden Piracaian otteet ovat varmasti suurennuslasin alla, mutta monessa sopassa keitetty brassitähti ei varmastikaan petä odotuksia. MuSa saa lisävahvistusta myös kakkosjoukkueesta, kun Ville Santanen vahvistaa MuSaa illan ottelussa.

Ottelu alkaa UK tekonurmella torstaina 28.4 kello 18.30. OTTELUUN ON VAPAA PÄÄSY!

Seuraa heitä:
- Joao Gaetti, Musa
Brassipörriäinen tuo sähäkkyyttä keskikentälle ja voimaa maalintekoon. Rokottaako heti ensimmäisessä ottelussaan Musa-paidassa?
- Michal Slawuta, Musa
Slawun kylmänviileä olemus jäädyttää usein vastustajan hyökkääjät. Miten käy torstaina?
- Kimmo Hörkkö, P-Iirot
Hörkkö on ikitaistelija ja vaarallinen kärkimies. Onko ruuti märkää vielä tässä vaiheessa vuotta?

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää