Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalle sarja-avauksesta tappio

 
MuSalle sarja-avauksesta tappio

Rauman Pallo-Iirot kävi hakemassa kolme sarjapistettä tekonurmella pelatusta Kakkosen sarja-avauksesta. Selkeät 1-4-lukemat eivät kerro koko totuutta ottelusta, sillä myös MuSalla oli omat paikkansa kääntää ottelu. Heikko pelaaminen oman pään kulmissa kuitenkin kostautui, sillä raumalaiset iskivät kolme maalia kulmatilanteista. Etenkin 0-4-maali oli seurausta räikeästä merkkausvirheestä. MuSan ainokaisen iski Topi Mattila, jonka komea veto 20 metristä upposi aivan takayläkulmaan.

Musa esitteli ottelussa uudet vahvistuksensa kotiyleisölle. Gaetti ja Kuqi olivat avauskokoonpanossa ja Kai Sillanpää kipitti kentälle vartti ennen ottelun loppua. Lähimpänä onnistumista oli Gaetti, joka pääsi pariin otteeseen puskemaan kulmatilanteissa, mutta tolppaa lähemmäs palloa ei mies saanut. Pitkänhuiskea Kuqi totutteli vielä joukkueen pelitapaan, mutta väläytteli osaamistaan pariin otteeseen.

MuSa lähti otteluun viiden puolustajan taktiikalla, mutta taitavana joukkueena tunnettu Pallo-Iirot pystyi tästä huolimatta luomaan hyviä tilanteita alusta alkaen. Ensimmäinen kymmenminuuttinen mentiin pääasiassa vierasjoukkueen pillin tahtiin ja avausmaalikin nähtiin jo 11. minuutilla. Ottelun parhaimmistoon kuulunut Iiro Aalto antoi kulman, jonka Kimmo Hörkkö puski vastustamattomasti maalin perukoille. Maalin jälkeen MuSa sai otetta pelistä ja pääsipä Ville Santanen kokeilemaan puolittaisesta läpiajosta maalintekoakin, mutta veto 'Bambin' epäonneksi suuntautui kohti maalivahtia. Iirotkin pääsi hyville paikoille, mutta Michal Slawuta MuSa-maalissa oli mies paikallaan ja puoliajalle siirryttiin 0-1-lukemissa.

Toinen puoliaika olikin sitten MuSan kannalta murheellinen. Ensimmäinen kymmenminuuttinen mentiin tasaisissa merkeissä ja musalaiset liikkuttivat hyvin palloa. Kuin Salama kirkkaalta taivaalta, iski kuitenkin Juho Patola, jonka tarkka sijoitus takanurkaan katkaisi kamelin selän 59. minuutilla. Patola ja Hörkkö iskivät vielä maalit mieheen, molemmat kulmatilanteista. Näin ollen Mattilan 74. minuutilla viimeistelemä kavennusmaali oli vain laiha lohtu kotijoukkueelle ja pisteet matkasivat 50 kilometrin päähän.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää