Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan pistetili auki

 
MuSan pistetili auki

MuSan edustusjoukkue vietti äitienpäivää Lohjalla kun LoPa isännöi Musalaisia Kakkosen ottelussa. Ottelu päättyi maalittomaan 0 - 0-tasatulokseen. Ensimmäinen todellinen maalipaikka siunaantui MuSalle ja Teemu Pelttarille, joka sivuvaparin jälkitilanteesta pääsi ampumaan 7 metristä mutta MuSan epäonneksi reilusti yli maalin. Loistavassa säässä pelattu ottelu jatkui MuSalaisten hallitessa pelitapahtumia mutta muita todellisia maalipaikkoja ei saatu.

Toiselle jaksolle LoPa tuli terävämmin ja loikin pari paikkaa. Tolppaa lähemmäksi ei kotijoukkue päässyt. MuSan parhaat paikat tuli vaihdosta kentälle tulleelle Topi Furuholmille, jonka laukauksen LoPan maalivahti torjui ja Topin pusku ottelun loppuhetkillä meni vain senttien päästä ohi LoPa-maalin. Näin päädyttiin 0 - 0-tasatulokseen ja kumpikin joukkue avasi kauden 2011 pistetilinsä. MuSalta onnistujiin voi laskea kapteeni Välilän sekä nuoren Ykkösessä lauantaina debytoineen 19-vuotiaan Aki Jyllin. Myös PoPa-apu AP Pihlainen taisteli esimerkillisesti keskikentän ankkurina. Maalissa Michal Slawuta pelasi perusvarman ottelun. Seuraavaksi Salamaryhmä hyökkää derbyssä FC Jazzin kimppuun lauantaina 14.5 Stadionilla.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää