Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalle vieraita Tikkurilasta

 
MuSalle vieraita Tikkurilasta

Tikkurilan Palloseura saapuu Länsi-Poriin testaamaan MuSan kunnon Salamapäivänä pelattavassa ottelussa la 28.5 klo 16.00. Molemmat joukkueet ovat jumiutuneet sarjan häntäpäähän ja kaipaavat kipeästi lisäpisteitä. Vierailija TiPS majailee sarjan kolmanneksi viimeisellä sijalla, kerättyään kolme pistettä viidestä ottelusta. Kotijoukkue on puolestaan sarjajumbona pisteen perässä Tikkurilan Palloseurasta ja tasapisteissä Lohjan Pallon kanssa.

MuSalla on edelleen voittotili avaamatta ja peli on kulkenut vain ajoittain. Viime peli Ilves-Kissoja vastaan taisi olla kauden pohjanoteeraus ja parannettavaa jäi roppakaupalla. Peli-ilmeen ja taistelutahdon parantuessa joukkueella on kuitenkin mahdollisuus voittaa mikä vain sarjan joukkueista. Toivotaan, että parannusta on luvassa jo lauantaina ja pisteet jäävät Poriin.

Helppoa ei ole ollut vierailijallakaan, sillä saldona on vain yksi voitto ja neljä tappiota. Ensimmäisen kierroksen voiton jälkeen TiPS on ottanut rumasti takkiin mm. ÅIFK:ta vastaan 5-1 sekä viimeiseksi Järvenpään Palloseuraa vastaan 7-0.

MuSan alkukauden nuorten onnistujien lisäksi kaivataan apua nyt myös kokeneemmalta kaartilta. Joukkueesta löytyy potentiaalia, joka ei ole vielä toistaiseksi näkynyt, ainakaan kentällä. Ruisniemen paluu polvivamman jäljiltä ja Piran hetkittäiset väläytykset antavat kuitenkin uskoa paremmasta.

Tule paikanpäälle kannustamaan MuSa kauden ensimmäiseen voittoon ja nauttimaan Salamapäivästä satojen junioreiden kanssa. Luvassa loistavan futisviihteen lisäksi joukkueiden esittelyt, palkitsemisia, ylioppilaiden kukitus, esiottelu ym.

Futis on parasta paikan päällä!

Seuraa heitä:

- Jarno Ruisniemi, MuSa
Iskeekö loukkaantumisesta toipunut Jape kauden ensimmäiset maalinsa?

- Aki Jylli, MuSa
Jatkaako alkukauden valopilkku huikeita otteitaan Salaman puolustuslinjassa?

- Niko Wekström, TiPS
Saako Salaman puolustus pidettyä maalinteossa todistetusti onnistuneen Wekströmin pihdeissä

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää