Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Musalle tappiolta tuntuva tasapeli

 
Musalle tappiolta tuntuva tasapeli

Salamapäivää ei tarvinnut sittenkään viettää vesisateessa ja tappioltakin vältyttiin, kun Tikkurilan Palloseura kävi vierailemassa Musan kotoisalla Wembleyllä. Aivan nappiin ei kaikki kuitenkaan mennyt, sillä voitto oli täysin otettavissa ja maalipaikkoja oli riittämiin.

Ensimmäistä vaarallista maalipaikkaa ei tarvinnut odottaa muutamaa minuuttia kauempaa, kun vierasjoukkueen Teemu Pyhämäki pääsi nokikkain Michal Slawutan kanssa. Slawutan tuplatorjunta piti numerot vielä tässä vaiheessa maalittomana. Alun vierailijoiden rynnistyksen jälkeen ote siirtyi MuSalle. Parhaat paikat siunaantuivat vasenta laitaa viilettäneelle Tuomas Savinaiselle ja kärjessä häärineelle Alber Kuqille. Molempien epäonneksi maalipuut olivat osumien esteenä.

Hyvistä maalipaikoista huolimatta puoliajalle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa. Ensimmäinen puoliaika aiheutti kuitenkin MuSan päävalmentajalle Risto Koskikankaalle harmaita hiuksia, kun Joao Gaetti ja Jarno Ruisniemi joutuivat jättämään leikin kesken. Molemmat polvivammojen vuoksi. Tilalle kirmasivat Niko Vainionpää ja Topi Furuholm.

Peli jatkui toisella puoliajalla melko avoimena ja oli vain ajan kysymys koska verkko helähtäisi. Molempien joukkueiden keskustan puolustaminen ei ollut täysin kuosissaan ja maalipaikkoihin päästiin melko helposti. Ensimmäisen kerran pallo saatiin maalin perukoille vierasjoukkue TiPS:in toimesta. Vasemmalta laidalta keskitetty pallo löysi hyvin pelanneen Niko Wekströmin vitosen viivan tuntumasta, jolla oli helppo työ siirtää vierailijat johtoon 61. peliminuutilla.

Tasoitusmaalia saatiin odottaa aivan pelin loppuminuuteille saakka. Eero 'Eki' Salminen jallitteli oikealla laidalla TiPS:in pakin kahville ja syötti takaviistoon Topi Mattilalle, jonka tarkka laukaus löysi tiensä maalin vasemmasta alakulmasta. Näin pisteet tasattiin ottelussa, jossa kumpikin joukkue olisi kiivaasti kaivannut täyttä pistepottia.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää