Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kadonneen voiton metsästys

 
Kadonneen voiton metsästys

Voitot ovat karttaneet Musan Salamaa alkukauden aikana toden teolla. Kuudesta ottelusta saldona on kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Nyt Salamalauma matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi tavoitteenaan kartuttaa pistepussia tupsukorvien kustannuksella. Ottelu pelataan 1.6 klo 18.30 alkaen.

Helpot virheet ovat kostautuneet ja maalipuiden väliin osumisessa on toivomisen varaa. Viikonlopun TiPS-ottelussa paikkoja oli vaikka muille jakaa, mutta saldoksi jäi yksi tehty maali ja nihkeä tasuri. Etenkin Albert Kuqi oli ottelussa vaarallinen, mutta myös tehoja kaivataan. Tummia pilviä salamaleiriin lankesi Jarno Ruisniemen telottua itsensä TiPS-ottelun ensimmäisen jakson loppupuolella. Jape joutuneekin jättämään Ilves-ottelun väliin, ellei ihmeparantumista tapahdu. Sen sijaan Teemu Pelttarin paluu kokoonpanoon on mahdollinen, mutta tilannetta seurataan päivittäin.

Eero Salminen pelasi TiPS-ottelun erittäin pirteästi ja tarjoili Topi Mattilalle tekopaikan, joka takasi MuSalle pisteen. Salminen onkin suuressa roolissa MuSan paluussa voittojen tielle. Keskikentän taiturin saadessa vitosvaihteen silmään ja itseluottamuksensa pilviin, on Ilves-puolustuksella luvassa vaikeita aikoja.

Ilves on joka tapauksessa kivikova vastustaja. Sarjassa neljäntenä majaileva petolauma on vain pisteen päässä piikkipaikkaa pitävästä ÅIFK:sta. MuSan sijoitus tällä hetkellä on hieman heikompi, sillä porilaiset ovat toiseksi viimeisinä. Erittäin tasaisessa sarjassa kuitenkin parillakin voitolla on suuri merkitys. MuSan on pelattava selkeästi kauden paras ottelunsa, jos Salama tahtoo iskeä Ilveksen kumoon. Tamperelaisten rosterista löytyy kovia nimimiehiä, kuten Henri Scheweleff, Miki Sipiläinen ja Matti Jokinen. Tiivis puolutuspeli ja onnistumiset hyökkäyspäässä voivat kuitenkin tuoda erittäinkin musamyönteisen tuloksen.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää