Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalPa Poriin vierailulle

 
SalPa Poriin vierailulle

MuSan taival alkukaudella on ollut vaikea ja voittojen haaliminen vielä pahasti työn alla. Seuraava mahdollisuus napata täysi kolmen pisteen saalis koittaa maanantaina 6.6, kun Salama saa vieraita Salosta. Seitsemäntenä sarjassa majaileva SalPa on päästänyt vähiten maaleja (4) koko B-lohkossa, mutta täydet pistepotit ovat silti olleet työn ja tuskan takana. Salolaiset ovat pelanneet kolme tasapeliä, napanneet kolme voittoa ja hävinneet yhden koitoksen. Viimeksi jyrän alle jäi ÅIFK tylyin 3-0-lukemin, joten sinivalkonutut ovat kovassa iskussa.

Salaman lähtökohdat otteluun ovat melko päinvastaiset. Selvässä haastajan asemassa otteluun valmistautuva musalaislegioona lähtee otteluun niskassaan 4-0-vierastappio Ilveksestä. Myös kauden statsit ovat tylyä kerrottavaa - vähiten tehtyjä, toiseksi eniten päästettyjä. Etenkin oman pään tilkkimisen tarvitaan lääkettä, sillä keskikentältä pääsee ajoittain läpi vaikka konttaamalla. Tätä lääkettä saattaa olla tiedossa jykevän topparin, Jussi Männistön pukiessa päälleen jälleen edarin nutun. Ex-kapteeni palaa paikkaamaan puolustajavajetta ja tuo samalla roppakaupalla kokemusta ja rauhallisuutta Musamiehistöön. Hyökkäyspäässä paikat pitää hyödyntää entistä tehokkaammin, eikä rouva Fortunankaan apu olisi pahitteeksi. Esimerkiksi viime kotipelissä TiPS:a vastaan maalin raamit kolisivat useampaankin otteeseen.

MuSan kärkimiehen Jarno Ruisniemen pelikunto on edelleen arvoitus miehen loukattua polveaan Tikkurilaa vastaan. Samoin Joao Gaettin pelikunto ratkeaa pelipäivän alla. Kärkimehenä Ilvestä vastaan viilettänyt Teemu Pelttari sen sijaan on jo toipunut täyteen iskuun, eikä Eero Salminenkaan kärsi enää loukkaantumispeikosta. Sen sijaan Jani Heinonen on sivussa korttitilin täyttymisen johdosta.

SalPan riveistä löytyy niin kovia maalintekijöitä, kuin loistavia puolustussuunnan raatajiakin. Erityisvartointiin pitää laittaa etenkin hyökkääjä Matti Heimo, jonka viimeistelytaito on aivan huippuluokkaa. 'Xavina' joukkueessa toimii Jussi Haijanen, joka ruokkii ahnaita kärkiä tarkoilla passeillaan.

MuSa on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla viimeista edellinen, mutta voitolla on mahdollisuus nousta mukavasti putoamisviivan yläpuolelle. Jos Pekka Poutaa on uskominen, on maanantaiksi luvassa komea futiskeli, joten nyt sankoin massoin kannustamaan MuSa kauden avausvoittoon. Puoliajalla kilpaillaan MuSan VIP-kausikortista.

Ottelu alkaa 18.30. Nähdään kentällä!

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää