Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voitot jatkavat MuSan karttamista

 

Voitot jatkavat MuSan karttamista


Sää oli upea, varakenttänä toiminut Urheilukeskuksen tekonurmi oli valmiina, MuSa oli valmiina.. Kaikki oli valmiina kauden ensimmäistä voittoa varten. Mutta kuinka sitten kävikään? Aki Jylliin osunut TPV:n syöttöyritys ohjautui omaan maaliin ja voittosarake jäi edelleen näyttämään nollaa. MuSa tuhlasi maalipaikkoja kuin Rytsölä miljooniaan ja viimeisenä lukkona toimi erinomaisesti pelannut TPV-veskari Ilkka Innola. Vauhdikkaan ja hieman sekavan ottelun viihdearvoa lisäsi Tampereelta saapunut sikakatsomon edustaja, joka onnistui käyttämään kaikki suomen kielen kirosanat alle minuutissa. Onnea Tampere!

Ensimmäinen puoliaika oli molemmin puolin melkoista hurlumheipalloa. Kummallakaan ei ollut tuhannen taalan maalipaikkoja, mutta tästä huolimatta TPV onnistui tekemään ottelun voittomaaliksi jääneen 0-1-osuman. Juuso Tuovisen laitanousun päätteeksi heittämä keskityspallo ohjautui erinomaisesti pelanneen Aki Jyllin kautta MuSa-maaliin 31. minuutilla. Musa-keskittyi heittämään pitkiä palloja, jotka tavoittivat Ville Santasen lähes aina. 'Bambilla' ei kuitenkaan ollut juurikaan paikkoja, joihin tiputella palloja, eikä varsinaisia tilanteita saatu luotua. Ensimmäisen puoliskon paras paikka siunaantui Piracaialle, jonka vasuri 12 metristä ei kuitenkaan löytänyt tietään takakulmaan.

Toisella puoliajalla MuSa lisäsi kierroksia ja sai peliä haltuunsa hetki hetkeltä paremmin. Potentiaalisia maalintekopaikkoja syntyi pirteästi pelanneelle Kari-Pekka Koivuselle, A-P Pihlaiselle ja Teemu Pelttarille, mutta kaikki vedot suuntautuivat ohi tai yli maalin.

MuSa käytti ottelussa kaksi vaihtoa, kun Jani Heinonen korvasi Topi Mattilan ja Topi Furuholm tuli paikkaamaan krampista kärsinyttä Teemu Pelttaria. Vaihdot piristivät peliä entisestään, mutta koko kauden piinannutta maalipeikkoa ei saatu väistymään. Heinonen kuitenkin viihdytti yleisöä melkoisen näyttävällä spin-around-kikalla.

TPV:n parhaimmistoon kuuluivat ehdottomasti laajalla säteellä töitä tehnyt Juuso Ollikainen, sekä keskikentän moottorina toiminut Sergei Korsunov. Ex-musalainen Sami Kriikkula pelasi kohtuullisen pelin ja oli myös lähellä maalintekoa toisen puoliajan lopussa. Musan parhaita olivat puolustuksessa vahvasti esiintyneet Aki Jylli, sekä Jussi Välilä. Etenkin Jylli pelasi ajoittain huimalla itseluottamuksella höystettynä.

Tällaisessa tilanteessa ei auta, kuin höllätä maalintekoa kiristävää vannetta ja pelata yksi peli kerrallaan. Seuraavaksi MuSa kohta ÅIFK:n vieraskentällä keskiviikkona 22. kesäkuuta. Vaikea vieraspeli on kuitenkin nyt käännettävä voitoksi.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää