Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nice Futis jatkaa vakuuttavasti sarjakärjessä

 
NiceFutikselle voitto, pelillisesti parannettavaa jäi

Pori Jazz -festivaalien sadesää hellitti sopivasti lauantain Nice:n ja MPS:n väliseksi kamppailuksi ja ottelu päästiin pelaamaan mukavassa auringonpaisteessa. Nice tiesi saavansa vastaansa vahvasti rynnistävän, voitontahtoisen joukkueen, ja vaikeaksi peli kotijoukkueelle muodostuikin.

Vastustaja aloitti vahvasti vyöryttäen hyökkäyksiään Nicen päätyyn. Yhdestä laidalta tulleesta keskityksestä MPS siirtyikin johtoon ennen kuin Nice edes tajusi, mitä ehti tapahtua. Onneksi kotijoukkue pääsi kuittaamaan tilanteen kulmapotkusta vielä ensimmäisellä puoliajalla, kun Niina Inkinen täräytti aukolta singonneen palloon varmasti maaliin.

Toista puoliaikaa pelattiin lähinnä tympeän pallon ruiskimisen merkeissä. Nicen pelinavausyritykset päätyivät liian usein MPS:n alimmalle pelaajalle, joka toimitti pelivälineen voimalla pitkälle, takaisin Nicen kenttäpuoliskolle. Erikoistilanneosaaminen nousi jälleen tärkeään rooliin, sillä kuudentoista-alueen oikealla puolella vapaapotkutilanteessa pallon taakse asettunut Retu Turtiainen havaitsi muurissa aukon ja tykitti pallon maalin vasempaan takaylänurkkaan ja Nicen 2-1 johtoon. Tämän jälkeen Nice pyöritteli palloa turvallisen tuntuisesti MPS:n kenttäpuolella. Pari "puolittaista" paikkaakin nähtiin, joista pelin olisi voinut jo ratkaista, mutta seuraavan maalin teki kuitenkin tehokkaan vastahyökkäyksen päätteeksi MPS, joka niputti Nicen puolustuksen kunnolla pedaten avopaikan erehtymättömälle viimeistelijälleen.

Hetken vaikutti jo siltä, että pisteet tasataan, mutta kuluvalle kaudelle tyypillisesti Nice jaksoi painaa loppuun asti, mikä palkittiin muutama minuutti ennen peliajan päättymistä. Supervaihtarina sisään juossut Anna "Pohje" Leinosen maaginen ensimmäinen pallokosketus oli 30 metristä sivallettu balilainen puolivolley, joka viuhahti vastustamattomasti yläriman kautta verkon perukoille (tai ainakin jotain sinne päin...), 3-2. Viimeiset hetket Nice istui kulmalipulla pallon päällä ja rukoili armahtavaa loppuvihellystä - MPS:lle ei haluttu antaa enää yhtään tilaisuutta kokeilla vastaiskujensa vaarallisuutta.

Nice saa olla enemmän kuin tyytyväinen saavuttamiinsa pisteisiin, muttei alkuunkaan pelin tasoon. Oma syöttöpeli oli jälleen täysin kadoksissa, pakka venyi ja paukkui eikä palloa saatu pidettyä hyökkäysalueella. Todettava kuitenkin on, että vastus oli huomattavasti kovempi kuin parissa edellisessä pelissä, ja pitkästä aikaa ottelun voittamiseksi jouduttiin painimaan oikein kunnolla (ks. kuvagallerian kuvat ottelusta!). Nyt on vajaa viikko aikaa nauttia oikeat lääkkeet tulevan kärkikamppailun hoitamiseksi.

Nicen kokoonpano:
Aliina Hakala - Anu Ruohonen - Pauliina Vahander - Niina Inkinen - Katri Rajala - Elina Setälä (Miia Laismaa) - Kirsi Pukkila - Riikka Turtiainen - Reetta Turtiainen - Essi Huppunen (Anna Leinonen) - Jonna Majamäki (Noora Kaanaa)

Nicen maalintekijät: Niina Inkinen (Reetta Turtiainen), Reetta Turtiainen, Anna Leinonen

Parhaana palkittiin: Anna Leinonen

Katso ottelun kuvagalleria

Nice Futiksen tiedotteesta / Urheilupori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


NiinaInkinen

Niina Inkinen

22.5.1986
Tiedot

AnnaLeinonen

Anna Leinonen

2.1.1982
Tiedot

ReettaTurtiainen

Reetta Turtiainen

17.11.1987
Tiedot


Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää