Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalla kasvojen pesun paikka

Veikkausvinkit

 

MuSalla kasvojen pesun paikka


MuSan edustus ei ole vielä haalinut voittoa kaudella 2011. Plakkarissa on 3 tasapeliä ja saman verran pisteitä. Tappioita on kertynyt seitsemän ja maaliero on pakkasen puolella 20 maalia. Tilanne on siis tukala, mutta ei missään nimessä mahdoton. Tosiasia on, että 10 ottelussa neljä tehtyä maalia on surkea suoritus, mutta MuSa on ennenkin ollut vaikeissa paikoissa. Viime vuonna MuSan oli voitettava neljä viimeistä otteluaan säilyäkseen Kakkosessa ja näin myös tapahtui. Nyt keskiviikkona 22.6 vastaan asettuva ÅIFK on voitettava hinnalla millä hyvänsä, sillä B-lohko on MuSan onneksi jakautunut kahtia. Varmaan säilyjän paikkaan on matkaa vain 8 pistettä ja muutamalla hyvällä pelillä paikka auringossa voi olla mahdollinen.

ÅIFK:n alkukausi on ollut vaihteleva. 10 ottelusta suomenruotsalaiset ovat metsästäneet 16 pistettä. Maalintekovastuu on sysäytynyt pitkälti nuorelle tulevaisuudenlupaukselle Alban Feratille. Vasta 19-vuotias Ferati on viimeistellyt kaudella jo seitsemän osumaa, joten MuSan puolustuksella on täysi työ saada lupaava maalipyssy kuriin. Salaman topparipari Välilä-Jylli oli kuitenkin TPV:ta vastaan vakuuttavassa vireessä, joten Feratille ei ole luvassa milliäkään ylimääräistä tilaa.

MuSan suurimmat ongelmat ovat painottuneet keskikentälle. Puolustussuuntaan pelaaminen on ollut heikkoa, joka on johtanut takaiskuihin, eikä hyökkäyssuuntaankaan pelaaminen ole ylistyssanoja kirvoittanut. Antti-Pekka Pihlaisen saaminen PoPasta auttaisi huomattavasti keskikentän työskentelyä. Pepémäinen terrieri raastaa, rikkoo ja peittää syöttölinjoja erinomaisesti, sekä pelaa aina korkealla työmoraalilla. Tällöin taitoniekat Piracaia ja Eero Salminen saavat totetuttaa itseään entistä paremmin.

Koko MuSan joukkue haluaa varmasti  lähteä juhannuksenviettoon helpottava voitto takataskussaan, joten Turussa nähdään varmasti nälkäinen ja ärsytetty salamalauma. Nyt jos koskaan on aika iskeä!

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJanne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Santeri Tähkä ovat tehneet sopimukset MuSan kanssa.

Lue lisää
FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazz on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ennen lauantain Kakkosen cupin ensimmäistä ottelua VPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Lue lisää
Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila on solminut Musan Salaman kanssa sopimuksen kaudesta 2019.

Lue lisää
Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Kakkosen B-lohkon parhaana keskikenttäpelaajana viime kauden päätteeksi palkittu Rudi Dieter jatkaa Musan Salaman miehistössä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Musan Salaman tulevan kauden joukkue täydentyy kahdella pelaajalla. Keskikentällä pelaava Ville Vihlman sekä hyökkääjä Aleksi Leppänen jatkavat Ykköseen valmistautuvan joukkueen riveissä.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää