Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalla kasvojen pesun paikka

 

MuSalla kasvojen pesun paikka


MuSan edustus ei ole vielä haalinut voittoa kaudella 2011. Plakkarissa on 3 tasapeliä ja saman verran pisteitä. Tappioita on kertynyt seitsemän ja maaliero on pakkasen puolella 20 maalia. Tilanne on siis tukala, mutta ei missään nimessä mahdoton. Tosiasia on, että 10 ottelussa neljä tehtyä maalia on surkea suoritus, mutta MuSa on ennenkin ollut vaikeissa paikoissa. Viime vuonna MuSan oli voitettava neljä viimeistä otteluaan säilyäkseen Kakkosessa ja näin myös tapahtui. Nyt keskiviikkona 22.6 vastaan asettuva ÅIFK on voitettava hinnalla millä hyvänsä, sillä B-lohko on MuSan onneksi jakautunut kahtia. Varmaan säilyjän paikkaan on matkaa vain 8 pistettä ja muutamalla hyvällä pelillä paikka auringossa voi olla mahdollinen.

ÅIFK:n alkukausi on ollut vaihteleva. 10 ottelusta suomenruotsalaiset ovat metsästäneet 16 pistettä. Maalintekovastuu on sysäytynyt pitkälti nuorelle tulevaisuudenlupaukselle Alban Feratille. Vasta 19-vuotias Ferati on viimeistellyt kaudella jo seitsemän osumaa, joten MuSan puolustuksella on täysi työ saada lupaava maalipyssy kuriin. Salaman topparipari Välilä-Jylli oli kuitenkin TPV:ta vastaan vakuuttavassa vireessä, joten Feratille ei ole luvassa milliäkään ylimääräistä tilaa.

MuSan suurimmat ongelmat ovat painottuneet keskikentälle. Puolustussuuntaan pelaaminen on ollut heikkoa, joka on johtanut takaiskuihin, eikä hyökkäyssuuntaankaan pelaaminen ole ylistyssanoja kirvoittanut. Antti-Pekka Pihlaisen saaminen PoPasta auttaisi huomattavasti keskikentän työskentelyä. Pepémäinen terrieri raastaa, rikkoo ja peittää syöttölinjoja erinomaisesti, sekä pelaa aina korkealla työmoraalilla. Tällöin taitoniekat Piracaia ja Eero Salminen saavat totetuttaa itseään entistä paremmin.

Koko MuSan joukkue haluaa varmasti  lähteä juhannuksenviettoon helpottava voitto takataskussaan, joten Turussa nähdään varmasti nälkäinen ja ärsytetty salamalauma. Nyt jos koskaan on aika iskeä!

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää