Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Divaritykki Tero Saaristo FBT Poriin

 

Divaritykki Tero Saaristo FBT Poriin


FBT Pori vahvisti hyökkäyskalustoaan mielenkiintoisella vaasalaisella hyökkääjällä. Vaasan Woodcuttersissa ykkösdivisioonaa pelannut Tero Saaristo liittyy porilaisseuran vahvuuteen. Vasemmalta laukova 1988-syntynyt Saaristo on 170 senttiä pitkä ja painaa 69 kiloa.

- Olemme jo kahden vuoden ajan yrittäneet miestä Poriin. Viimeksi yritimme joulutauolla, mutta nyt onneksi onnistui. Saaristo on tehnyt erittäin hyvin pisteitä divisioonatasolla. Onkin mielenkiintoista nähdä, mitä syntyykään liigassa. Taivas varjele mitä sieltä tulee, voisi tästä miehestä todeta, päävalmentaja Ismo Läntinen tuumasi uudesta hankinnasta.

Saaristo teki viime kaudella 26 ottelussa vaasalaisille peräti 37 maalia ja syötti 16. Saaristo oli divarin maalipörssissä viides. Edelliskaudella tehopisteitä syntyi kymmenen vähemmän, 43 kappaletta (27+16).

- Saaristolla on erittäin tekninen ja vihainen laukaus. Hän on myös erittäin monipuolinen lahjakkuus, pelasi viime kaudella myös puolustajan tontilla.

Samalla FBT Pori ilmoitti solmineensa sopimukset kolmen koeajalla olleen pelaajan kanssa. Kristian Krannila, Tuomas Puisto ja Ville Heino pukevat ensi kaudella FBT:n sinisen nutun ylleen.

- Olimme viikonloppuna Eerikkilän urheiluopistolla viettämässä laadukkaan leirin, ja kolmikko vakuutti siellä johdon lopullisesti. Heillä oli koko ajan oikea asenne koesopimukseen. Juuri tuolla tavalla pitää joukkueeseen rynnistää, Läntinen ihaili.

Vuonna 1990-syntyneet FBT Karhujen kasvatit Heino ja Puisto olivat mukana FBT Porin harjoitusotteluissa Viron maajoukkuetta vastaan viime talvella, ja Läntisen mukaan jo silloin esiintyivät edukseen. Porilainen ikitaistelija Krannila tuo taas omaa erikoisosaamistaan hyökkäyspäähän.

- Kaikilla kolmella miehellä on selkeät roolit joukkueessa. Puisto ja Krannila ovat erittäin kovia raatajia ja taistelijoita. Heino taasen tuo pakille tärkeän oikean puolen kätisyyden, ja hänen harjoittelumoraali on ihailtavaa.

FBT Pori kartoittaa edelleen aktiivisesti pelaajistoa. Läntisen mukaan haussa on vielä kahdesta kolmeen vahvistusta. Hänen mukaansa seuralla on neuvotteluyhteydet vielä auki jatkosopimuksen suhteen viime kauden tärkeiden runkopelaajien kanssa.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot


Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää