Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iskeekö Salama vihdoin

 

Iskeekö Salama vihdoin


Päävalmentajaa vaihtanut Salamalauma on jyrissyt alkukaudella kovin vaimeasti. 12 ottelua ja 3 pistettä kertoo ukkosmyrskyn olleen todella kaukana viime kauden tasostaan. MuSalla ja Risto Puustisella onkin lauantaina edessään elämän ja kuoleman ottelu. Toiseksi viimeisenä majaileva TuTo on MuSan ohella pahin alisuorittaja Kakkosen B-lohkossa. Sarjan keskivaiheille kaavailtu Turun Toverit rämpii syvässä suossa ja voitot karttavat turkulaisia kuin talousäly kreikkalaisia. 11 ottelua ja 4 pistettä ei ole aplodien arvoinen suoritus sekään.

Melkoisena muukalaislegioonana tunnettu TuTo omaa hyvä iskukyvyn, joten MuSalla on täysi työ pitää turkulaiset vaarattomina. TuTolla, kuten MuSallakin on ollut suuria vaikeuksia maalinteossa. Selkeät maalintekijät puuttuvat molemmilta - MuSan paras on Topi Mattila (2 osumaa ja TuTon Chimezie Ukwuoma (3 osumaa). Turkulaisten takalinjoilla MuSan maalintekoa yrittää vaikeuttaa porilaissyntyinen Mikko Koskinen. Helppoa iltapäiväpuhdetta ei ole luvassa hänellekään, sillä valmentajavelho Puustisella on varmasti taskussaan kikkoja, joilla TuTon puolustus saadaan revittyä auki.

MuSa saa apuja keskikentälle ja puolustuspelaamiseen PoPasta, kun Antti-Pekka Pihlainen tulee rouhimaan irtopalloja kotijoukkueen hyväksi. Yleisöä toivotaan tietysti paikalle runsain mitoin, sillä nyt jos koskaan Salama tarvitsee kannustusta omiltaan. Suoran säilyjän paikka on vain kolmen voiton päässä, mutta voittoja on alettava saavuttamaan nyt eikä heti.

MuSalta on sivussa pitkäaikaispotilas Jarno Ruisniemi, joka kuntouttaa leikattua polveaan vielä noin kuukauden. Muilta osin Salama on täysin iskukykyinen ja lauantaina MuSan pitää iskeä turkulaisten verkkoon ja mielellään vielä useasti.

Ottelu alkaa Musan kentällä klo 16.00 ja luvassa on myös säiden puolesta kuuma ottelu. Siitä pitää huolen reilu 25 asteen lämpötila.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää