Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

AC Oulu jälleen kerran parempi

 

AC Oulu jälleen kerran parempi


FC PoPa kohtasi  eilen AC Oulun Oulussa ja joutui jälleen kerran  tunnustamaan AC Oulun paremmakseen tällä kertaa lukemin 4-0. PoPa ei ole koskaan saanut pistettäkään AC Oululta, joten voidaan puhua varsinaisesta peikosta.

Vahva alku

PoPa lähti rohkeasti haastamaan isäntiä pallollisessa pelissä eikä tyytynyt vain koko joukkueen tiukkaan puolustuspelaamiseen. Alku menikin suunnitelmien mukaan eikä isäntien syöttötyöskentely aiheuttanut suurta päänvaivaa vierailijoille.

PoPan oma syöttö-ja riistopeli onnistui ensimmäisen puolentunnin aikana hyvin ja joukkue pääsi pikkuhiljaa peliin paremmin ja paremmin mukaan. Reilun puolentunnin pelin jälkeen PoPalle avautui loistava paikka siirtyä johtoon, Jussi Äijälä ja Dema pelasivat oikealla laidalla hyvin yhteen ja Dema pääsi syöttämään maalin eteen Teemu Vihtilälle, jonka laukaus näytti jo painuvan maaliin mutta Mika Lähderinteen huikea pelastus esti maalin.

Tästä muutama minuutti ja ottelun erotuomari Simo Kivari teki raskaan virheen, Dema liukui upeasti pallon pois isäntien hyökkääjältä mutta erotuomari näki tilanteessa rikkeen vaikka kaikki kentällä olijat tuomaria lukuunottamatta näkivät Deman osuneen selkeästi palloon. Kokenut Mika Nurmela ampui vapaapotkun varmasti maalin perukoille.

Tilanne sekoitti PoPan pasmat täydellisesti ja aivan puoliajan lopussa kotijoukkueen kulmassa merkkauspeli petti ja Jani Kauppila pääsi puskemaan taukolukemiksi 2-0.

Isäntien tahtiin

Vaikka toiselle puoliajalle tultaessa tilanne oli vaikea niin PoPa uskoi, että pelaamalla omaa peliä niin paikkoja aukeaa ja yhden maalin tekemällä peli olisi vielä auki. Mutta sinettiä ottelulle lyötiin 53 minuutilla, kun AC Oulu sahasi hienolla kuviolla PoPan puolustuksen auki ja Dritan Stafsula iski taululle lukemat 3-0. Tässä vaiheessa ottelun voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä.

Maalin jälkeen PoPa alistui kohtaloonsa ja isännät hallitsivat ottelua mielin määrin. Mutta 3-0 ei riittänyt kotijoukkueelle vaan iski ottelun loppulukemat pilkusta. Tuomitussa pilkussa erotuomarilla oli vahvasti näppinsä pelissä, AC Oulun  kulmapotku ja Lauri Pirhonen työntää maalin edessä Joni Vuorista mutta tuomari näkee tilanteessa rikkeen ja vie pallon yhteentoista metriin, tuomitun pilkun Stafsula toimittaa varmasti maaliin. Kyseinen tilanne ei ottelua ratkaissut mutta tuomio oli silti väärä. Näin AC Oululle ansaittu voitto lukemin 4-0.

PoPa sai ottelussa loukkaantumishuolia, kun Petri Viljanen sai aivan ensimmäisen jakson lopussa aivotärähdyksen ja joutui jättämään kentän, tilalle tuli Antti-Pekka Pihlainen.

PoPan ottelut jatkuvat tulevana lauantaina, kun sarjanoususta kamppaileva PK-35 Vantaa saapuu Poriin. Ottelu alkaa 17:00.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Williamde Mattia

William de Mattia

28.4.1983 Santa Catarina, Brasilia
Tiedot

Antti-PekkaPihlainen

Antti-Pekka Pihlainen

10.5.1986
Tiedot

LauriPirhonen

Lauri Pirhonen

3.7.1984 Noormarkku
Tiedot

TeemuVihtilä

Teemu Vihtilä

24.8.1980 Pori
Tiedot

PetriViljanen

Petri Viljanen

3.2.1987
Tiedot

Jussi Äijälä

27.11.1988
Tiedot


Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Eurooppalainen jalkapallo ja Suomi

Eurooppalainen jalkapallo ja Suomi

Suomi on Euroopan jalkapalloilumaista pohjoisin ja melkein myös pienin.

Lue lisää
Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Santeri Tähkä ovat tehneet sopimukset MuSan kanssa.

Lue lisää
FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazz on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ennen lauantain Kakkosen cupin ensimmäistä ottelua VPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Lue lisää
Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila on solminut Musan Salaman kanssa sopimuksen kaudesta 2019.

Lue lisää