Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nice Futis kotivoittoon

 
Nice Futis kotivoittoon


Nice lähti pelaamaan lauantaista kotiotteluaan poikkeukselliseen aikaan klo 19.00. Ajankohta todettiin erittäin hyväksi, sillä Poria oli "hemmotellut" koko päivän 30-asteinen hellesää, mutta illan tullen taivaalle ilmestyi jokunen pilvikin. Mainosslogan "tänään miehet ilmaiseksi" oli saattanut houkutella paikalle jopa jokusen uuden naisjalkapalloilun ystävänkin.

Nice lähti otteluun hyvällä painostuksella ja siirtyikin 1-0 johtoon heti pelin alkuminuuteilla. Kike Pukkila puski takatolpalta Retu Turtiaisen tarkan keskityksen maalin perukoille. Tilannetta ehti edeltää jo vastaavanlainen kuvio linkkeinä häärineiden Ellu Setälän ja Essi Huppusen toimesta - sen päätteeksi pallo painui kuitenkin hiuksen hienosti ohi maalin takanurkan.

Nice jatkoi tasaista vyörytystään luoden muutamia erinomaisia maalintekopaikkoja. Syöttöpeli kulki ajoittain varsin mallikkaasti, kun vastustajaa juoksutettiin liikuttelemalla palloa maata pitkin. Joissakin tilanteissa hätäiltiin kuitenkin hiukan liikaa eikä maltettu odottaa kaikkein parasta mahdollista syöttöhetkeä. Puolen tunnin pelin jälkeen Nice viimein lisäsi johtoaan, kun Retun vasemmalta lähtenyt pitkä syöttö tavoitti kuin tavoittikin (vastustajan hienoisella avustuksella) pystyyn kirmanneen siskon, joka sai sijoittaa pallon rauhassa pilkun kohdalta verkkoon. Tauolle lukemissa 2-0.

Toista puoliaikaa PITI lähteä pelaamaan entistä itsevarmemmin ottein hallitusta syöttöpelistä ja pallon liikuttelun mielekkyydestä nauttien, ja kuten arvata saattaa: toisin kävi. Nicen peli oli lakonista ja hermostunutta. Lopullisesti porilaisten polvet sai tutisemaan PIF:n harvoista paikoistaan tekemä kavennusmaali. Loppupeli olikin Nicen puolelta taidokkaan jalkapalloilun sijaan järjetöntä ruiskimista ja omituista yrityksen puutetta. Ensimmäisellä puoliajalla peliä itsevarmoin ottein hallinneet niceläiset tyytyivät nyt juoksemaan paraislaisten perässä katsoen, mitä vastustaja saa aikaan.

Vasta aivan ottelun loppuhetkillä Jonna Majamäki päästi kotijoukkueen piinasta tekemällä Nicen kolmannen maalin jälleen Retun syötöstä. 3-1 lukemin tulleisiin täysiin pisteisiin Nice saa olla tyytyväinen, mutta nyt on pohdittava, mistä ottelun sisäinen tason totaalinen ailahtelu oikein voi johtua.

Nicen kokoonpano:
Aliina Hakala - Ayisat Yusuf - Pauliina Vahander - Niina Inkinen - Katri Rajala - Elina Setälä - Anu Ruohonen - Riikka Turtiainen - Essi Huppunen - Reetta Turtiainen - Kirsi Pukkila (Jonna Majamäki)

Nicen maalintekijät: Kirsi Pukkila (Reetta Turtiainen), Riikka Turtiainen (Reetta Turtiainen), Jonna Majamäki (Reetta Turtiainen)
Parhaana palkittiin: Anu Ruohonen

Katso ottelun kuvagalleria

Nice Futikset tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää