Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSa matkaa sarjajumbon vieraaksi

 

MuSa matkaa sarjajumbon vieraaksi


MuSa kohtaa Tikkurilan Palloseuran Lauantaina 13.8 ottelussa, josta kelpaa vain kolme pistettä. TiPS on käytännössä menettänyt jo mahdollisuutensa sarjapaikan säilyttämisen suhteen, mutta MuSalla on vielä mahdollisuudet säilyä kakkosdivarissa myös ensikaudella. Sarjapaikan säilyttäminen vaatii kuitenkin erittäin onnistunutta syksyä ja ehkä ripauksen onnea. Ensimmäinen askel tavoitteen suhteen on ottaa kolme pistettä Tikkurilasta, jolloin kokonaispistemäärä olisi 15. Ilves-Kissat pitää säilijän paikkaa 19 pisteellään, joten sanomattakin selvää, että tekemistä riittää syksyyn yllin kyllin.

Viime kohtaaminen päättyi 1-1 tasatulokseen MuSan kotibaanalla. Ympäripyöreä ottelu olisi voinut kääntyä mihin suuntaan tahansa, mutta lopulta tasatulos oli täysin oikeutettu. Käsikirjoitus tulevaan otteluun tulee olemaan hyvinpitkälti samankaltainen, sillä kumpikaan joukkueista ei ole häikäissyt suorituksillaan kuluvalla kaudella. MuSa on kuitenkin osoittanut pientä ryhtiliikettä ja saalistanut valmentajanvaihdoksen jälkeen pisteitä melko tasaiseen tahtiin. Miinuksena voidaan katsoa viime pelissä kärsitty tappio Ilves-Kissoilla, jolloin piste-ero säilyjän paikkaan kasvoi seitsemään pisteeseen.

Tikkurilassa on ollut vielä vaikeampaa, sillä voitot ovat karttaneet vihreäpaitaisia jo 17 kierrosta. Avauskierroksen voiton jälkeen pistepussi on karttunut vain kahdella tasapelillä, joista toinen piste vietiin Länsi-Porista MuSan kustannuksella.

Molemmilla joukkueilla on ollut suuria vaikeuksia maalinteon kanssa. MuSa on viimeistellyt kuluvalla kaudella 18 pelissä vaivaiset 13 osumaa. TiPS:in saldo on vielä murheellisempi maalinteon suhteen, sillä plakkarissa on vain 10 täysosumaan. Heikosta maalisaldosta huolimatta myös puolustuspää on vuotanut molemmilla joukkueilla. MuSa on päästänyt verkkoonsa kauden mittaan 43 maalia, kun TiPS puolestaan on kerännyt palloa omasta maalistaan 60 kertaa.

MuSa lähtee saalistamaan kolmea pistettä ilman suuria loukkaantumishuolia. Jarno Ruisniemi sai jo tuntumaa pelaamiseen Ilves-Kissoja vastaan ja Piracaiakin nähtiin kentällä viimeiset 15 minuuttia. Lisäksi Juha Vallin on pystynyt jo ottamaan juoksuaskeleita harjoituksissa, joten Juha nähdään todennäköisesti tositoimissa Tikkurilassa.

Ottelu pelataan Tikkurilan nurmella vantaalla klo 16. alkaen.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää