Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jazz sunnuntaina Lohjalle

 

Jazz sunnuntaina Lohjalle


FC Jazzin vieraspelit jatkuvat sunnuntaina, kun porilaiset matkustavat Lohjalle LoPa:n vieraaksi. Lohjan Pallo on viime vuosina kuulunut Kakkosen B-lohkon kärkijoukkueisiin, mutta kuluvalla kaudella seura on jumittunut putoamistaisteluun.

LoPa tarvitseekin kipeästi pisteitä, mikä on näkynyt myös joukkueen vahvistumisena. Porilaisille tuttuja kasvoja joukkueessa on monia. Toppari Juraij Hrudik ja keskikenttäpelaaja Mohamed Fofana siirtyivät Lohjalle kesken kauden FC PoPasta. Nyt myös FC PoPan päävalmentajan paikalta erotettu Mika Halmetniemi on liittynyt lohjalaisten valmennustiimiiin. Kauden aikana LoPa-maalilla on pelannut Jazz-kasvatti Eemeli Reponen, mutta hän on ilmeisesti siirtynyt takaisin FC Interin Veikkausliiga-joukkueen vahvuuteen.

Keskikentällä tai puolustuksen keskustassa LoPan tahtipuikkoa heiluttaa urallaan FC Jazziakin edustanut kokenut Veli-Pekka Nurmi. Nimilistansa perusteella LoPa onkin huomattavasti sarjasijoitustaan vahvempi ryhmä.

- Tiedostamme, että LoPa on pakkovoiton edessä ja joukkue on motivoinut. Halmetniemi on todennäköisesti penkin päässä, ja hän tuntee hyvin meidän joukkueemme, päävalmentaja Jouni Joensuu toteaa.

LoPa hävisi maanantaina tiukan pelin jälkeen Pallo-Iiroille 0-1.

- Tuosta pelistä meillä on tiedot olemassa, ja tiedämme, miten LoPa pyrkii pelaamaan. Mutta emme juurikaan keskity vastustajaan, vaan siihen, miten pelaamme omaa peliämme paremmin. Tämä loppukausi on samalla kauteen 2012 valmistautumista. Odotan, että pelaajat antavat jatkonsa kannalta näyttöjä.

FC Jazz on pelannut kolme tappiotonta ottelua Joensuun alaisuudessa. Silti vaativa päävalmentaja näkee parannuskohteita punaisten pelissä.

- Tavoiteemme on, että pelimme paranee edelleen. Haluamme pelata erittäin rohkeaa syöttöpeliä ja pitää palloa enemmän kuin vastustaja. Lisäksi haluamme olla pallottomassa pelaamisessa parempia kuin edellisissä peleissä. Esimerkiksi taustanousut puuttuvat vielä pelistämme, Joensuu listaa.

FC Jazzilla on käytössään vain tusinan verran edustusjoukkueen pelaajia, joten joukkue saa sunnuntaiksi apuja junioreista. TuTo-pelissä menetettiin kolme pelaajaa, kun Joni Pelkosen sääriluu murtui ja Jussi Rantala teloi polvensa. Joonas Salo puolestaan sai korkkitilinsä täyteen.

- Pelikiellosta tulee takaisin kaksi eli Joonas Laurikainen ja Ilkka Santahuhta, mutta kolme lähti. Jos tämä tahti jatkuu, niin syksyllä on pelaajat vähissä, Joensuu hymähtää.

- Mutta hyvän kokoonpanon saamme sunnuntaina jalkeille. Varmuudella iskukykyisen.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää