Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalla kauden tärkein ottelu

 

PoPalla kauden tärkein ottelu


FC PoPa on huomenna kovassa paikassa, kun HIFK saapuu vierailulle. HIFK on tällä hetkellä viimeisellä säilyjän paikalla ja on repinyt PoPaan seitsemän pisteen kaulan. Joten PoPa on huomenna pakkovoiton edessä, kaikki muut tulokset vaikeuttavat säilymistavoitetta huomattavasti.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi HIFK:n 3-1 voittoon, tuolloin PoPan ainokaisen maalin viimeisteli Kalle Multanen.

Päästävä omalle tasolle

Vaikka huomenna on otettava kaikin keinoin kolme pistettä niin joukkueen pitää pystyä rentoon pelaamiseen ja päästävä sille tasolle, jolla joukkue oli Hämeenlinnassa, josta tuomisina oli komea 3-1 voitto. Siitä huolimatta, että kolme viimeistä ottelua ovat päättyneet tappioon karmaisevalla maalierolla 0-11 niin joukkue edelleen uskoo, että tämän kelkan voi vielä kääntää. Mutta uskon ja tahdon pitää näkyä huomenna kentällä, sillä huomenna pitää pystyä pelaamaan kauden paras peli. Tämän viikon harjoituksissa on ollut hyvä meininki ja joukkue uskoo, että omalla pelillä kaikki kolme pistettä ovat otettavissa omalla pelillä.

Muutoksia pelaajistossa

Dema ja Teemu Vihtilä ovat kärsineet pelikieltonsa ja ovat huomenna kokoonpanossa. Sen sijaan Lahdessa loukanneen Lauri Pirhosen pelaaminen on vielä epävarmaa. Lisäksi joukkue esittelee huomenna yhden uuden hankinnan, kun kanadalainen Kennedy Owusu-Ansah tekee debyyttinsä PoPan paidassa. Molemmilla laidoilla viihtyvä Kennedy, 22 on pelannut Suomessa ennestään FC Ypassa ja viime kaudella Rovaniemen Palloseurassa. Mies on esiintynyt 40 kertaa Kanadan nuorisomaajoukkueissa.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Dema(William de Mattia)

Dema (William de Mattia)

28.4.1983 Santa Catarina, Brasilia
Tiedot

LauriPirhonen

Lauri Pirhonen

3.7.1984 Noormarkku
Tiedot

TeemuVihtilä

Teemu Vihtilä

24.8.1980 Pori
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää