Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz löi tennislukemat

 

FC Jazz löi tennislukemat


Mamadou Konate oli lauantaina Porin stadionin ylivoimainen kuningas. Musta Pommittaja iski peräti 4 maalia, vain 19 minuutissa. Konaten tykitti upeat osumansa kaikki IFK-pelin avausjaksolla minuuttien 20. ja 39. välillä.

- Mamadoun ensimmäisen puoliajan viimeistely oli todella jäätävää. Maailmanluokan kärjen elkeitä. Toisella puoliajalla ei sitten enää sama vire säilynyt, mutta neljä maalia on kova suoritus, päävalmentaja Jouni Joensuu iloitsi.

Tauon jälkeen Mamadou tarjoili syötön veljelleen Sekoulle, joka vei FC Jazzin jo 5-0 -johtoon. Kuudennen teki Jesse Junnila.

Lopussa IFK:n Juuso Mäkilä teki vielä vieraiden lohdutusosuman.

- Vastustaja oli ihan hyvä. Sen keskikenttä oli terhakka, ja prässi oli kova varsinkin alussa. Selvästi näki, että vierailla oli nälkäisiä pelaajia, jotka pelaavat siitä, että saavatko he Turun Palloseuraan liigasopimuksia. Vastustajat eivät luovuttaneetkaan missään vaiheessa, Joensuu kehui vastustajaa.

Vaikka vastassa oli taitava vastustaja, FC Jazz lähti peliin samoilla vahvuuksilla. Hakemaan pelistä otetta erinomaisella pallon hallinnalla ja aktiivisellä esityksellä.

- Pystyimme pelaamaan erittäin rohkeasti. Jopa yltiörohkeasti. Rakensimme kylmäverisesti alhaalta asti, ja saimme purettua vastustajan prässin hyvillä syötöillä ja terävällä liikkeellä, mikä avasi maalipaikkoja, Joensuu totesi.

FC Jazz esitteli pelissä jälleen uuden pelaajan Kakkosen tasolla. Debyyttinsä sai B-nuori Toni Pyyranta, joka tuli vaihdosta Joonas Laurikaisen tilalle.

FC Jazz nousi voitollaan jo Kakkosen B-lohkon viidenneksi. Pisteitä on kasassa 35, mikä on FC Jazzin uusi piste-ennätys nykymuotoisessa Kakkosessa. Avauskaudella 2009 FC Jazz sai 32 pistettä, ja viime vuonna 33.

Pelejä Kakkosen B-lohkossa on jäljellä vielä 5 eli pisteitä on jaossa 15. Seuraavaksi B-lohkon kuntopuntarin kärjessä killuva FC Jazz kohtaa Närpes Kraftin kotikentällään. Ottelu pelataan sunnuntaina 4. syyskuuta kello 18.30 Porin stadionilla.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää