Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nice otti nousuhaaveidensa kannalta jälleen tärkeän voiton kaataessaan JyPK:n Porissa lauantaina 1-0

 
Nice otti nousuhaaveidensa kannalta jälleen tärkeän voiton kaataessaan JyPK:n Porissa lauantaina 1-0Ottelun ensimmäisen puolituntisen Nicen peli oli täysin sekaisin ennen kuin vastustajan pelaajat saatiin jaettua keskikentällä ja puolustuksessa oikein. Sen jälkeen porilaiset saivatkin siirrettyä paineen jyväskyläläisten päätyyn. Maalivahti-Allun loistopelastus - tilanne, jossa peliväline oli Nicen maalivahdin käsissä maaliviivan tuntumassa ja josta jypkiläinen kävi sen sysäämässä maaliin sääntöjen vastaisesti - piti niceläiset mukana taistelussa. Vastaavasti Turtiaisen Retu kävi kentän toisessa päässä toimittamassa Kike Pukkilan maalin katon takaraudassa käyneen laukauksen verkon oikealle puolelle, hylättäväksi aivan oikein kuulunut maali siis sekin.

Tauolla Nicen kopissa käytiin kantaaottavaa keskustelua ja siitä tai jostain muusta sisuuntuneena Nice päätti petrata toisella puoliajalla. "Kuuden pisteen" ottelu aiheutti Nicen otteisiin yhä tiettyä hermostuneisuutta, mutta siitä huolimatta ottelun hallinta siirtyi hienokseltaan kotijoukkueelle. JyPK:n vaarallisimmat tilanteet syntyivät erikoistilanteista, jotka tiedettiin vaarallisiksi ja joita piti yrittää välttää. Porilaistuomari näki niceläisten virheet (ja vihelsi ne) ja JyPK pääsi muutaman kerran yrittämään maalintekoa vaparista. Vahvin kyseisissä tilanteissa oli kuitenkin usein keskityspallot hyppysiinsä napannut Alfons. Muuten rumia otteita pelissä ei liiemmälti nähty - Retu tosin paikansi kintuistaan pelin jäljiltä pari "murtumaa", mutta kyllä sitä kunnon matsin jälkeen täytyy muutamaa mustelmaa rikkaampi ollakin, jotta tietää yrittäneensä...

Nicen loppuun asti yrittäminen on palkittu tällä kaudella pariin otteeseen ja nyt sankarin viittaa sai muutama minuutti ennen loppuvihellystä sovittaa ylleen Essi Huppunen, joka latasi rankkarialueen vasemmasta kulmasta hirmuisen tykin yläriman kautta maalin oikeaan ylänurkkaan. Kyllä Essin kanuuna usein noilta etäisyyksiltä treeneissäkin laulaa, mutta myönnettäköön, että unelmaveto sattui tällä kertaa sopivaan saumaan. Ottelun viimeisiksi minuuteiksi Nice vetäytyi kunnon kilpikonnaksi omalle kuudentoista alueelleen varmistaakseen, ettei kaiken juhlinnan päätteeksi omissa soisi.

Ilta muodostui suotuisaksi joukkueen yhteiselle illanvietolle. Hyvässä hengessä, kunnon löylyissä todettiin, että Nice ja JyPK sopivat perinteikkäinä vastustajina toisilleen, sillä molemmat pyrkivät pelaamaan fyysistä taitojalkapalloa - joskus siinä paremmin ja joskus huonommin onnistuen.

Nicen kokoonpano:
Aliina Hakala - Ayisat Yusuf - Pauliina Vahander - Niina Inkinen - Katri Rajala - Jonna Majamäki (Anna Leinonen 62 min) - Anu Ruohonen - Riikka Turtiainen - Essi Huppunen - Reetta Turtiainen - Kirsi Pukkila (Elina Setälä 46 min)

Nicen maalintekijä: Essi Huppunen 88 min

Parhaana palkittiin: Aliina Hakala

Nice Futiksen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AliinaHakala

Aliina Hakala

31.12.1985
Tiedot

EssiHuppunen

Essi Huppunen

26.11.1990
Tiedot


Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää