Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSa kärsi tappion Salossa

 

MuSa kärsi tappion Salossa


MuSalla oli edessään todellinen kasvojenpesun paikka, kun Ilves piti edellisessä kohtaamisessa oppitunnin jalkakapallosta MuSan kotiyleisön edessä. Saloon saatiinkin lähetettyä varsin iskukykyinen ja motivoitunut rykmentti, sillä mukaan lähtivät myös PoPan Samu Ruisniemi ja kakkosjoukkueesta tutut kasvot Jussi Männistö sekä Ville Santanen.

MuSan luonnollinen tavoite vaikeassa tilanteessa oli hakea kaikki kolme pistettä ja lähteä pelaamaan rohkeasti hyvällä itseluottamuksella. Peruuttelemaan ei siis lähdetty, vaikka SalPa tiedettiinkin vaikeaksi vastustajaksi. Taktiikka toimi hyvin ja MuSa piti palloa ja haki aukkoja SalPan puolustuksesta. Paketti oli tiivis ja salolaisten oli vaikeaa löytää pelitilaa.

Hyvästä alusta huolimatta SalPa pääsi iskemään ottelun avausosuman. Matti Heimo, yksi kakkosdivarin vaarallisimmista kärkimiehiestä jätettiin vastahyökkäyksen päätteeksi kuudentoista alueen sisällä vapaaksi ja Koskelan hyvästä torjuntayrityksestä huolimatta, pallo painui etukulmasta verkon perukoille.

MuSa jatkoi takaiskusta huolimatta omaa rauhallista peliään ja pyrki pitämää palloa lyhytsyötöin omilla sekä pelaamaan vaihtelevasti pitkillä linjan taakse. Reilu kymmenen minuuttia takaiskumaalin jälkeen hyvä ote pelistä palkittiin ja Jussi Männistö pääsi kulman jälkitilanteesta niittaamaan pallon maalin kattoon. Tärkeä maali loi lisää uskoa vierailijoihin ja itseluottamus oli korkealla.

Toinen puoliaika alkoi siitä mihin ensimmäinen jäi. MuSalla oli edelleen hyvä ote pelistä ja pallo liikkui mallikkaasti mieheltä toiselle. Juha Vallin jakoi keskikentältä hyviä ristipalloja ja Pira sekä Akbar pääsi haastamaan SalPan puolustajia. Viimeinen tarävyys kuitenkin maalinteosta puuttui ja SalPa-veskari Lahtinen pääsi lopulta melko helpolla hoitamaan maalintekoyritykset.

69. minuutilla taivas synkkeni, kun Joni-Petteri Malkan keskitys painui helpohkosti etukulmasta ohi loistavan syksyn pelanneen Lauri Koskelan. Maalia ennen Koskela oli katkonut muutaman vaarallisen kotijoukkueen läpiajoyrityksen upeilla vastaantuloillaan. MuSa haki tasoitusta vimmatusti ja nosti hyökkäykseen lisää voimaa. Joao Gaetti vaihdettiin maamieheensä Piracaiaan ja Jussi Välilä nostettiin pykälää ylöspäin keskikentän keskelle.

Muutoksista huolimatta SalPa pääsi iskemään vielä kertaalleen. Vaihtomies Jaakko Hietaranta ehti olla kentällä vain reilu viisi minuuttia, kun hän sai pelivälineen noin 10 metriä maalista ja taituroi sen yli Välilän ja laukoi volleyn takakulmaan. Hieno yksilösuoritus katkaisi vierailijoiden selkärangan ja varsinaista loppukiriä ei saatu aikaiseksi. Muutamat keskityspallot ja kulmat Lahtinen hoiti eleettä.

Näin MuSa jäi nuolemaan näppejään ja SalPa nappasi kolme pistettä, jotka olisivat varmasti maistuneet myös MuSalle. Taistelu jatkuu kuitenkin edelleen ja seuraavaksi MuSa saa vieraita Karjaalta, kun ilman häviöitä pelannut BK-46 saapuu Poriin Sunnuntaina 4.9.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää