Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nice Futis haki pisteet Oulusta

 
NiceFutis haki pisteet tällä kertaa Oulusta

Nice törmäsi syyskuun ensimmäisenä lauantaina jälleen tuttuun ongelmaan. Oulun reissulle ei ollut liiaksi lähtijöitä. Suunniteltu hotelliyöpyminen päätettiin mm. tästä johtuen peruuttaa viime tingassa ja lähteä reissuun lauantaiaamuna klo 04.00.

Edellisen pelin kokoonpanosta poissaolollaan loistivat kaksi maajoukkuetehtäviin komennettua peluria, Yusuf Ayisat Nigerian naisten jalkapallomaajoukkueen ja Kirsi Pukkila Suomen naisten ringettemaajoukkuen kutsumana. Edellisessä ottelussa loukkaantunut Katri Rajala odotteli magneettikuvaukseen pääsyä, mutta lähti urhoollisesti mukaan Ouluun osoittamaan todellista joukkuehenkeä - ja leikkaamaan juustoviipaleita. Vielä Koposen Hennankin oltua estynyt hälytettiin matkaan lahjakas Nice-juniori Kaisu Mäkilä. Vaikka peliaikaa ei vielä tällä kertaa herunutkaan, sai Kaisu nauttia makuupussimatkustamisen lisäksi vaihtopenkkiläisten aina yhtä laadukkaasta ottelukommentaatiosta. Tämän kokemuksen kartuttamisen kautta Kaisu onkin seuraavalla kerralla entistä valmiimpi astumaan remmiin.

Vastuuta Nicen uudelleen järjestäytyneessä puolustuksessa saivat tällä kertaa siis myös Miia Laismaa ja Noora Kaanaa. Töitä riitti varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, josta ensimmäisen vartin Nice karisteli vielä unihiekkoja silmistään ja matkapuutumisia jaloistaan. ONS painoi päälle tuttuun oululaistyyliin ja Nice ruiski aina välillä purkupalloja minne sattui. Parin terävän vastahyökkäyksen kautta porilaisetkin alkoivat päästä pikku hiljaa peliin mukaan. Jonna Majamäellekin aukesi maalintekopaikka, kun peliväline kimposi hänelle oululaismaalivahdin seikkaillessa kaukana maaliltaan, mutta Kemin flikan nokkela kaukonosto kaarsi kuin kaariskin maalin katolle. Nicellä oli muutama hyvä erikoistilanne ja yhdestä niistä kovaa vauhtia turkulaistuva Niina Inkinen tälläsi pallon vitosen viivalta varmasti yläriman kautta maalin kattoon. Tilanteen tarjoili kulmurispesialisti Retu Turtiainen.

Toisen puoliajan alkajaisiksi sai tuta syksyn tulleen. Sateen piiskaamat ja tuulen tuivertamat pelaajat odottivat peliä jatkavaa pillin vihellystä hampaat kalisten. Pelikin hiukan jähmettyi ottelun ensimmäiseen puoliskoon verrattuna. Nicen kannalta merkityksellistä oli Aliina Hakalan liimanäppimäinen torjunta, kun vapaaksi unohdettu ONS-hyökkääjä pääsi yrittämään sijoitusta aivan maalin eteen lähetetystä keskityksestä. Tämän jälkeen oululaisten taistelutahto alkoi hiipua ja Nice sai siirrellä palloa vastustajan kenttäpuoliskolla. Retu pääsi testaamaan laukasujalkaansa muutamaan otteeseen, mutta tällä kertaa verkko jäi kiristymättä. Ottelun loppuhetket Nice pelasi varman päälle tilkitsemällä puolustuslinjan tukkoon.

Taistelusta pisteet Nicelle! Bussimatka takaisin Poriin oli tunnelmaltaan huojentunut, suorastaan onnellinen. "Turha sitä on kieltää - se o yhe voito pääs ny..."

Nicen kokoonpano:
Aliina Hakala - Miia Laismaa - Pauliina Vahander - Niina Inkinen - Noora Kaanaa (Anna Leinonen 69 min) - Elina Setälä - Anu Ruohonen - Riikka Turtiainen - Reetta Turtiainen - Essi Huppunen - Jonna Majamäki

Nicen maalintekijä: Niina Inkinen 29 min (Reetta Turtiainen)

Parhaana palkittiin: Reetta Turtiainen

Nice Futiksen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ReettaTurtiainen

Reetta Turtiainen

17.11.1987
Tiedot


Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää