Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazzille neljä paluumuuttajaa

 

FC Jazzille neljä paluumuuttajaa


Jalkapallon Kakkoseen valmistautuva FC Jazz on tehnyt viime viikkojen aikana neljä uutta pelaajasopimusta.

Keskikenttäpelaaja Teemu Vihtilä, 31, ja puolustaja Juha Luoma, 30, ovat solmineet Jazzin kanssa kaksivuotiset sopimukset. Puolustaja Antti-Pekka Pihlainen, 25, ja hyökkääjä Samu-Petteri Mäkelä, 25, ovat tehneet vuoden mittaiset sopimukset.

Kaikki neljä ovat edustaneet FC Jazzia jo juniorivuosinaan.

Lisäksi Luoma, Vihtilä ja Mäkelä pelasivat FC Jazzissa Veikkausliigassa. Luoma edusti FC Jazzia 101 liigapelissä (2000-2004), Vihtilä 119 pelissä, joissa hän teki 5 maalia ja Mäkelä kaudella 2004 kahdessa liigapelissä.

Kaikkiaan Luoma on pelannut 147 liigaottelua, joista 46 kausina 2005 ja 2006 Pietarsaaren Jarossa.

Pelaajat siirtyvät FC Jazziin FC PoPasta.

- Etsimme meille sopivia urheilullisia pelaajia tietyille pelipaikoille. Mielestämme onnistuimme hyvin, FC Jazzin toiminnanjohtaja Jouni Joensuu iloitsee.

- On positiivista, että kaikilla uusilla pelaajilla on FC Jazz -tausta. Lisäksi heillä kaikilla on erittäin vahva halu näyttää oma osaamisensa jalkapalloilijoina. Se oli tärkein peruste, kun teimme juuri heidän kanssa sopimukset, Joensuu jatkaa.

Paljon kokemusta

Mäkelä ehti edustaa FC PoPaa peräti seitsemän kauden ajan, näistä neljä Kakkosessa ja kolme Ykkösessä (2005-2011). Kaudella 2009 hän pelasi myös Turun Palloseuran riveissä kahdeksan Veikkausliiga-peliä.

Maaleja Mäkelä teki FC PoPalle virallisissa sarjaotteluissa yhteensä 40, joista 17 Ykkösessä ja 23 Kakkosessa.

Vihtilä edusti FC PoPaa kuuden kauden ajan (2006-2011). Maalinteossa hän onnistui sarjaotteluissa FC PoPalle 27 kertaa, joista 5 Ykkösessä ja 22 Kakkosessa.

Luoma palasi Pietarsaaresta Poriin kaudeksi 2007, joten hän ehti edustaa FC PoPaa viiden kauden ajan (2007-2011).

Pihlainen edusti FC PoPaa neljän kauden ajan (2008-2011). Kauden 2007 FC Jazzin A-nuorten entinen kapteeni pelasi Musan Salaman paidassa.

Joukkue lähes valmis

FC Jazzilla on nyt koossa 17 pelaajasopimusta kaudeksi 2012.

Kolme viimeistä kautta FC Jazzin maalia vartioinut Jyri Nieminen on vielä ilman sopimusta. Niinpä maalivahtitilanne on vielä auki.

- On hieno tilanne, että joukkue on lähes valmis jo tässä vaiheessa. Sopimuspelaajien lisäksi joukkueen harjoitusrinkiin liittyy muutama seuran oma nuori lahjakkuus sekä mahdolliset try-out -pelaajat, Joensuu sanoo.

Kauden 2011 jälkeen FC Jazzin varmuudella jättävät Helsinkiin muuttanut Jari Lamminen, Raumalle palaava Miika Pertola, FC PoPan kanssa sopimuksen tehnyt Rami Ahonen ja Musan Salamaan siirtynyt Jussi Rantala.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJanne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Santeri Tähkä ovat tehneet sopimukset MuSan kanssa.

Lue lisää
FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazz on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ennen lauantain Kakkosen cupin ensimmäistä ottelua VPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Lue lisää
Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila on solminut Musan Salaman kanssa sopimuksen kaudesta 2019.

Lue lisää
Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Kakkosen B-lohkon parhaana keskikenttäpelaajana viime kauden päätteeksi palkittu Rudi Dieter jatkaa Musan Salaman miehistössä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Musan Salaman tulevan kauden joukkue täydentyy kahdella pelaajalla. Keskikentällä pelaava Ville Vihlman sekä hyökkääjä Aleksi Leppänen jatkavat Ykköseen valmistautuvan joukkueen riveissä.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää