Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Narukerä jatkoi maalitalkoita sunnuntaina

 

Narukerä jatkoi maalitalkoita sunnuntaina


Narukerä – WP-35 14-2 (5-1)

Kotijoukkueen lauantaina löytämä hyvä vire jatkui sunnuntain ottelussa. Vaikka WP pelasi hyvin, jäi se kuitenkin Narukerän jalkoihin. Peli oli erittäin vauhdikas ja yleisöön menevä lukuisine tapahtumineen. Maalinteon aloitti Narukerän Tomi Mustonen kolmannella minuutilla tuomitusta rangaistuslyönnistä. Tämän jälkeen mentiin tovi tasaisissa merkeissä, kunnes Tommi Heikkilä vei kulmalyönnistä kotijoukkueen kahden maalin johtoon. Mustosen ja Jaakko Niemen maaleilla Narukerä tuntui jo karkaavan WP:ltä. Seuraavassa tilanteessa Lasse Laakkonen löysi Jyrki Tauschin vapaana takatolpalla ja peli oli 4-1. WP taisteli ja sai ensimmäisen jakson loppuun etsikkoaikansa, kun Narukerällä oli kolme pelaajaa samanaikaisesti jäähyllä. Narukerän puolustus oli kuitenkin rautaa, ja maalintekoyritykset torjui kentän energisimpänä palkittu Joni Rintala. Narukerän kannalta pelin ratkaisevaksi tilanteeksi nousi, sen pelatessa seitsemällä, Janne Väkiparran upea syöttö Esa Oksaselle, joka pääsi tekemään taukonumeroiksi 5-1.

Toinen jakso alkoi yhtä vauhdikkaana kuin ensimmäinenkin. Janne Väkiparta lisäsi Narukerä johtoa. WP:n Niko Nissinen kavensi tilanteen 6-2:n, jonka jälkeen maalinteossa onnistuikin vain kotijoukkue. Pelin ollessa 8-2 WP käytti aikalisänsä, mutta todellista kiriä he eivät saaneet aikaan. Ottelun lopussa Narukerä pääsi luomaan hyviä tilanteita ja viimeistelemään isot loppulukemat 14-2.

Narukerän peliä oli hieno katsella; luistin liikkui hyvin, syötöt napsahtelivat lapaan ja viimeistely toimi hyvällä prosentilla. Peliä katsoessa olikin vaikea uskoa, että joukkue oli tehnyt ennen viikonlopun pelejä vain 29 maalia. Nyt onnistumisia tuli leveällä rintamalla ja kahden kotipelin saldona oli 27 maalia. Narukerästä voisi nimetä useammankin onnistujan, mutta Esa Oksanen (3+3) oli erityisen liukas WP:n puolustukselle. Aleksi Vihtilä jatkoi hyvien syöttöjen antamista saaden viisi tehopistettä (vain yksi kulmasta). Myös Niemen veljeksien luistin liikkui vauhdikkaasti ja he olivatkin alati vaarallisia. Jaakko onnistui maalinteossa kolmesti ja Timo kahdesti.

WP:n kunniaksi on sanottava, että he eivät tulleet Poriin peruuttelemaan, vaan pelaamaan rohkeata ja hyökkäävää jääpalloa. Joukkueiden tasoero tuli esiin puolustamisessa, jonka Narukerä teki koko joukkueena paremmin. Jos WP olisi vain sumputtanut ja pelannut pientä tappiota, numerot olisivat taatusti pienemmät, mutta nyt he pelasivat hyökäten ja pisteitä tavoitellen.

Narukerä tuntuu löytäneen hyvän vireensä oikeaan aikaan, sillä ensi viikonloppuna on edessä ehkä kauden vaikeimmat vieraspelit Mikkelin Kamppareita ja Lappeenrannan Veiterää vastaan. Pisteet tuolta reissulta vahvistaisivat asemia runkosarjan neljän parhaan joukossa, tappioilla kärki karkaa turhan kauas.

Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Narukerä - logo

Narukerä - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Viime kaudella 31 tehopistettä takonut Tomi Mustonen on Narukerän uusin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Narukerän 20-vuotta kestänyt odotus päättyy, kun legenda ja maajoukkueen kapteeni Ville Aaltonen palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa.

Lue lisää