Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Piracaia MuSan valmennukseen

 

Piracaia MuSan valmennukseen


Musan Salaman valmennusosasto saa tuekseen kaksi Suomen mestaruutta voittaneen Marcelo Gonçalves de Oliveiran eli tutummin Piracaian. 40-vuotias ikinuori toimii jatkossa edustusjoukkueen apuvalmentajana Risto Puustisen apuna, sekä juniorivalmennuksessa erinäisissä tehtävissä. Vielä viime kaudella brassitaituri edusti MuSaa pelaajavalmentajana, mutta täksi kaudeksi nappikset lyötiin naulaan. MuSan urheilujohtaja Petri Toivonen onkin tyytyväinen Piracaian päätökseen: "On hienoa saada Piran tasoinen ja kokenut futismies jatkamaan MuSassa. Uskon, että hänellä on paljon annettavaa nuorille 
pelaajillemme."

Piracaia itse lähtee ottamaan uutta haastetta vastaan hyvillä mielin: 
"Olen viihtynyt MuSassa hyvin ja porukka täällä on ollut rehellistä. Haluan oppia lisää valmentamisesta ja MuSassa on Risto Puustisen ja Pertti Lundellin kaltaisia valmentajia, joita arvostan kovasti." Pira lopetti uransa viime kauteen, mutta olisi omien sanojensa mukaan yhä valmis hyppäämään nurmelle peliasussa, jos käsky käy. Valmennusosastolla mies kertoo pystyvänsä auttamaan MuSan nuorta joukkuetta kokemuksellaan. "Pystyn varmasti antamaan vinkkejä  treeneissä ja peleissä. Tämä on kyllä mielenkiintoinen haaste ja nähtäväksi jää jatkanko valmentamisen parissa pidempäänkin," kertoo 3-vuotisen sopimuksen solminut Pira.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää