Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal murtui PJK:n käsittelyssä

 

MuSaFutsal murtui PJK:n käsittelyssä


Lauantaina Urheilutalolta poistui iloisena vierasjoukkue PJK kun he olivat käyneet ensin hakemassa sarjapisteet lukemin 3 - 10 (2 - 3). Tulos käytännössä tarkoitti sitä, että MuSan nousuhaaveet voidaan unohtaa. PJK sen sijaan jatkaa taisteluaan noususta. Ottelun alkutahdit löi kuitenkin isäntä-MuSa, sillä Sami Kaupin tarkka veto upposi PJK-maalin yläkulmaan ajassa 07.47. Syötön tarjosi MuSan kaikki maalit syöttänyt Juha Helander. MuSa siirtyi jo 2 - 0 johtton kun Jani Lehtinen liukui pallon maalin edestä sisään. Vajaamiehinen MuSa otti aikalisän mutta sen jälkeen PJK sai otteen täysin. Ennen taukoa PJK pisti pallon pitseihin kolmesti ja siirtyi tauolle 2 - 3-vierasjohdossa. Similä, Latvanen ja Lindroos maalareina. Toinen jakso alkoi MuSan kannalta hyvin, sillä ajassa 21.25 Niko Saarinen tasoitti lukemiksi 3 - 3. Mutta se ilo ei kauaa kestänyt. Ajassa 22.56 peli oli jo 3 - 5. MuSan taistelua ei tänään palkittu ja PJK kaunisteli lukemiksi tylyt 3 - 10 (2 - 3). Pahiten MuSaa kuritti ottelun parhaaksi palkittu Markus Lindroos tehoilla 3+5. Hyvänä säestäjänä toimi Valtteri Similä (4+1). MuSan parhaana palkittiin kaikki maalit syöttänyt ja lähes koko pelin ahkeroinut Juha Helander.

MuSan ottelut jatkuvat nyt vierasputkella, jossa kolme seuraavaa viikonloppua matkustetaan ja pelataan 4 peliä. Seuraava ottelu viikon päästä lauantaina Vaasassa, jossa kohdataan nousua putoajan paikalta hamuava Ruutupaidat. Viimeinen kotiottelu pelataan La 10.3 jolloin Mikko Seppälän valmentama ÅIFK saapuu Poriin.

MuSan tehot:
Helander 0+3
Kauppi 1+0
Lehtinen 1+0
Saarinen 1+0

Palkitut:
*** Lindroos (PJK)
** Helander (MuSa)
* Similä (PJK)

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää