Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Ottelu eteni melko vauhdikkaasti päästä päähän ja kumpikin joukkue loi tukuttain hyviä maalipaikkoja. Paremmat paikat siunaantuivat kotijoukkueelle, mutta ruuti oli märkää ottelun avausjaksolla. MuSaFutsal oli vaikeuksissa HIFK:n korkean prässin kanssa, mutta nopeiden hyökkäysten päättyivät yleensä maalipaikoille. Ottelun avausmaali nähtiin viiden peliminuutin kohdalla. Anni-Elina Luotonen toimitti sivurajasta pallon maalille, josta se muutti HIFK:n pelaajasta suuntaa omaan maaliin. HIFK hyökkäsi paljon pivotin kautta. Pallo pivotille, joka jakeli siitä laidoille. Yhdestä tällaisesta pudotuksesta tulikin IFK:n avausosuma ajassa 09.11. Ilona Mikkelä jakoi pallon laidalle ensimmäisenä ehtineelle Hanna Putaalalle, joka laukoi tasoituksen. Pari minuuttia myöhemmin pallo pomppi vaarallisen oloisesti IFK:n maalilla, josta AE Luotonen laukoi vieraat jälleen johtoon. Vajaa minuutti myöhemmin IFK sai vapaapotkun noin kahdeksasta metristä. Joukkueen kapteeni Anna-Kaisa Hannuksela laukoi voimalla ja tarkasti etuyläkulmaan ja peli tasan 2 – 2. Kumpikin maalivahti oli avausjaksolla täystyöllistetty. Kummassakin päässä maalivahdit ottivat tusinan verran torjuntoja. Reilu minuutti ennen jakson päätöstä Tuula Siren taisteli kulmassa voittaen kaksinkamppailun ja pelasi pallon takatolpalle, josta Jasmine Stubbe pääsi vapaasti laukomaan tähtipaidat ensi kertaa ottelussa johtoon. Taukoa lähdettiin viettämään kotijoukkueen 3 – 2 johdossa.

Toinen jakso alkoi lähes niistä vauhdeista, joihin ensimmäinen päättyi. Tosin toisella jaksolla ei maalipaikkoja tullut kummallekaan avausjakson vertaa. Toisaalta nyt nähtiin enemmän maaleja. Jakson ensimmäinen maali merkittiin Hilla Romppaselle, kun kello näytti aikaa 23.04. Pari minuuttia myöhemmin vieraat tulivat maalin päähän. Pieni paineistus päättyi Iina Heikkilän laukaukseen, jonka AE Luotonen ohjasi takatolpalta pitseihin. Tasaisesti edettiin päästä päähän ja ottelussa nähtiin useita vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Toisen jakson jälkimmäistä kymppiä oli minuutti pelattu, kun Romppanen voitti oman kaksinkamppailunsa ja pääsi nokikkain Martta Perälän kanssa. Rauhallinen sijoitus taakse alas ja lukemiksi 5 – 3. Tässä kohtaa MuSaFutsal otti aina tilaisuuden tullen viidennen kenttäpelaajan. Romppanen täydentää hattutemppunsa omasta päästä lähteneellä laukauksella ajassa 32.01. Samalla vieraat ottivat aikalisän. Vieraiden kavennusosuma oli kaunis. Elina Setälä löysi lähes keskiviivalta lähteneellä diagonaalisyötöllä takatolpalta kauden ensimmäistä otteluaan pelanneen Alina Virtalan, jolla oli helppo työ ohjata pallo verkkoon. Kaksi maalia eroa ja kellossa aikaa yli kuusi minuuttia. Samalla IFK otti aikalisän. Paine IFK:n päässä jatkui, mutta maaleja ei vain syntynyt. IFK:n seitsemäs osuma lähti myös omasta päästä tällä kertaa Hannukselan lapikkaasta reilu puolitoista minuuttia ennen loppua. Setälä kavensi vajaa minuutti ennen loppua yläkulmalaukauksella. Kotijoukkue kaunisteli vielä lopuksi loppunumeroiksi 8 – 5 Jenni Huttusen kauden avausmaalilla. HIFK nousi voitollaan neljänneksi 18 pisteeseen, mutta niillä on kärkijoukkue Ilvestä (23p.) kolme ottelua vähemmän pelattuna. MuSaFutsal pysyi toisena pisteen Ilvestä perässä ja nyt yksi ottelu vähemmän pelanneena. Joukkueiden parhaiksi palkittiin tänään Hilla Romppanen (HIFK FS) ja Jasmin Ylikraka (MuSaFutsal).

MuSaFutsalin ottelut jatkuvat jo ensi keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Kaustisille KP-V:n vieraaksi. Ensi lauantaina pelataan Jyväskylässä KaDya vastaan.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2018-2019 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää
Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää