Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Narukerälle pisteet lauantain pelistä

 

Narukerälle pisteet lauantain pelistä


Narukerä - OLS 6-3 (4-2)

Jos keskiviikkona Narukerän keskittyminen pelaamiseen oli vielä hieman vajavaista, niin tänään kotijoukkue pelasi ehjän ja vahvan pelin. Erityisen huomattavaa oli, miten jokainen pelaaja palasi pallon menetyksen jälkeen omalle paikalleen ja keskittyi puolustamiseen. Keskiviikon pelissä paikkoja hukannut Jaakko Niemi paransi erityisen paljon ja käytti paikat hyvin hyödyksi tehden kolme maalia. Palkintoraati huomioi Niemen kentän energisimpänä pelaajana.

Ottelu pelattiin hyvissä olosuhteissa, joka mahdollisti varsin hyvän jääpallo-ottelun. Ensimmäinen jakso oli yksi kauden parhaista, mitä Porin tekojäällä on nähty tällä kaudella. Molemmat joukkueet liikuttivat palloa laajalla säteellä ja tekivät pitkiä hyökkäyksiä unohtamatta puolustuksen merkitystä. OLS lähti vierasotteluun rohkeasti hyökäten. Onkin helppo uskoa, miksi he tekevät niin paljon maaleja kaudessa. Toisaalta, kun koko joukkue osallistuu hyökkäämiseen, vastustajalle avautuu paikkoja rokottaa vastahyökkäyksistä.

Jaakko Niemi aloitti ottelun maalinteon, kun OLS:n alakerta haparoi ja menetti pallon Narukerän karvaukselle. Toisen maalin teki tuore isä Tomi Mustonen, joka seurasi oman laukauksensa päästen ensimmäisenä toimittamaan paluupallon maaliin. Puolen tunnin kohdalla J. Niemi karkasi OLS:n puolustukselta ja hänet kaadettiin rangaistuslaukauksen arvoisesti. Mustonen viimeisteli varmasti 3-0. Hyvistä hyökkäyksistään huolimatta OLS:n tekopaikat jäivät vähiin. Tommi Pikkuhookana kavensi kulmasta tehden oululaisten avausmaalin. Niemi lisäsi Narukerän johdon kolmeen maaliin, kunnes Jarmo Mällinen viimeisteli kulman jälkeen taukonumerot 4-2.

Toinen jakso alkoi vauhdikkaasti. Janne Väkiparta nousi laidaltaan ja syötti OLS:n maalin eteen, jossa Otto Töytäri odotti täysin vapaana. Otto viimeisteli varmasti vieden Narukerän jo turvallisempaan johtoon. Hetki tästä ja ottelun sankari Niemi karkasi Esa Oksasen syötöstä paitsion rajamailla olleesta tilanteesta tekemään 6-2. Tämän jälkeen kotijoukkue jäädytti pelin varsin kypsästi. Joukkue puolusti mallikkaasti, mutta vastahyökkäyksiin ei enää lähdetty niin hanakasti, eikä niin usealla pelaajalla. Ottelun lopussa molemmat joukkueet saivat rangaistuslyönnit, mutta maalivahdit torjuivat varsin heppoiset yritykset. Viimeisellä minuutilla Atte Lämsä teki ottelun loppunumerot 6-3.

Voitollaan Narukerä säilytti mahdollisuutensa runkosarjan kolmanteen sijaan. Tosin tämä edellyttää OLS:n pistemenetyksiä ja Narukerän voittoja jäljellä olevista kahdesta kotipelistä. Voitto merkitsi myös sitä, että jos runkosarjassa päädytään tasapisteisiin, niin Narukerä nousee OLS:n edelle. Huomenna Porin tekojäälle saapuu Tornion Palloveikot. Ottelu alkaa kello 13.00.

Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Narukerä - logo

Narukerä - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Viime kaudella 31 tehopistettä takonut Tomi Mustonen on Narukerän uusin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Narukerän 20-vuotta kestänyt odotus päättyy, kun legenda ja maajoukkueen kapteeni Ville Aaltonen palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa.

Lue lisää