Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle maalin tappio, katso ottelun kuvat

 

PoPalle maalin tappio, katso ottelun kuvat


PoPaFutsal ja TPK painivat torstaina Porin Urheilutalolla tasaväkisesti,  TPK:n ollessa maalin verran parempi lukemin 2-3 (1-2).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja molempien joukkueiden tarkasti puolustaessa. Molemmilla joukkueilla oli kuitenkin paikkansa ottelun alkupuolella, mutta palloja ei maaliin asti saatu. Ottelun tuomarikaksikkokin oli tullut paikalle, koska heidän nimensä futsalliigan otteluohjelmassa luki. PoPa siirtyi ennen ekan jakson puoliväliä ottelussa johtoon Sami Rantalan vedolla, kun TPK:n pelaaja sohi pallon omaan verkkoon yrittäessään "Pipon" laukausta katkaista. Puoliajan loppupuolella TPK rokotti PoPaa kahdesti löysästä puolustamisesta ja tauolle siirryttiin TPK:n johtaessa 2-1. TPK:n maalintekijöinä kunnostautuivat Juho Väinölä ja Christian Maja.

Toisella jaksolla peli jatkui tasaisena ja vaiherikkaana, kun joukkueet tekivät kaikkensa pelatessaan tärkeistä pisteistä. PoPa tasoitti pelin kulmapotkusta Sami Rantalan illan toisella maalilla. Hieman maalin jälkeen TPK siirtyi jälleen johtoon vaarattoman oloisen rajapotkun jälkeen, kun Tomi Tuomisen "muulinpommi" lävähti kaukaa yläkulmaan. Tämän jälkeen PoPa haki tasoitusta vimmatusti, myös ylivoimaa pöyrittäen mutta muutamista hyvistä "tonteista" huolimatta palloa ei maaliin saatu. Näin ottelu päättyi pettyneiden ja turhautuneiden PoPalaisten ja fanien harmiksi TPK:n 2-3 voittoon.

PoPan penkkiä luonteensa mukaan tunteella operoinut pelaajavalmentaja Keke Mäenpää oli ottelun jälkeen suurten ajatusten äärellä:

"PoPalle ottelu oli hirveän tärkeä sarjapaikan kannalta ja se näkyi tietenkin tunnetasolla. TPK oli tullut hakemaan tutulla rutiinilla lisäpisteitä hakiessaan paikkaansa varmoissa pleijari joukkueissa, varmasti tiedostaen pelin tärkeyden PoPalle. Ottaen huomioon ennakkoasetelman on selvää, että kentällä tapahtuu paljon. Moni sinisellä muovimatolla seissyt oli Porin urheilutalolle saavuttuaan väärässä paikassa, väärään aikaan ja väärässä hommassa. Monen olisi tarvinnut olla enemmän läsnä. Kasassa oli hyvät mausteet hyvään maamme korkeimman sarjatason futsalotteluun. Se oli ihan hyvä matsi. Se olisi voinut olla vielä parempikin. Kunpa kaikki olisi ollut läsnä."

Ottelun kuvakooste

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää