Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjanousija FoSu saapuu Poriin

 
Sarjanousija FoSu saapuu Poriin

SBS Porin pelit salibandyn ykkösdivisioonassa jatkuvat kuluvan viikon sunnuntaina, kun Urheilutalon parketille saapuu nousijajoukkue Forssan Suupparit. FoSun alkukautta ovat leimanneet runsasmaaliset ottelut. Joukkueen pelaajia keikkuu pistepörssin kärkikymmenikössä useampia, mutta myös omiin on kolissut aika huolella. SBS:n pelin kulmakivi on alkukaudesta ollut puolestaan pitävä puolustus, joten on mielenkiintoista nähdä kumpi joukkue onnistuu sunnuntaina paremmin hyödyntämään vahvuuksiaan.

Forssalaisten tehomiehinä ovat kunnostautuneet kokenut Petri Mäkeläinen (17+6), Juha Laitila (13+10) ja Teemu Aaltonen (13+5). Joukkueen ehdottomasti mielenkiintoisin nimi näin porilaisittain seisoo kuitenkin vaihtopenkin takana, josta käsin valmentaja Jani Kannosto jakelee ohjeitaan. Kannosto on edelleen menestynein porilaisvalmentaja salibandyn saralla, sillä hänen johdollaan SBS eteni historiansa ainoan kerran salibandyliigan play off -otteluihin kaudella 2001-2002, eikä mitalikaan loppujen lopuksi kaukana silloin ollut. Jää nähtäväksi, miten hyvin Kannoston opit purevat nyky-SBS:aan.

SBS:n pelitahti on viime aikoina ollut aika verkkainen. Viimeiseen vajaaseen kolmeen viikkoon mahtuu vain kaksi peliä. Tämä luo omat vaikeutensa pelirytmin löytämiselle, mutta ainakaan edellisessä Rangers -pelissä ei ongelmia ollut havaittavissa.

Ottelun kynnyskysymys tullee olemaan se, miten Forssalaisten hyökkäysosasto onnistuu sarjan tämän hetken kovimman puolustusasenteen omaavaa kotijoukkuetta vastaan. Jos SBS jatkaa omalla tyylillään eli vastustajalta otetaan kaikki ylimääräinen tila ja aika pois, niin on vaikea uskoa FoSun pystyvän tähän vastaamaan. Mutta, jo tilastot näyttävät sen, että mahdollisuuden saadessaan vierailijat osaavat kyllä pallon maaliin toimittaa.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää