Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porille työvoitto

 
SBS Porille työvoitto

Miikka Läntinen,SBS Pori
SBS Pori jatkaa vakuuttavia otteitaan.
Tero Hämäläinen / UrheiluPori.com


SBS Pori sai sunnuntaina vieraakseen sarjan tyvipäähän jumittuneen Lohjan Salibandyn. Vaikka joukkueiden välinen piste-ero sarjassa onkin suuri, niin helppoa peliä ei ollut odotettavissa, sillä Losb on erittäin yritteliäs joukkue. Helppoa pelistä ei myöskään tullut, sillä SBS joutui tekemään täyden iltapuhteen kahden pisteen eteen, mutta otti voiton lopulta luvuin 8-3.

Ensimmäinen erä alkoi isäntien kannalta ehkä liiankin hyvin ja se siirtyi nopeassa tahdissa 2-0 -johtoon. Tämän jälkeen peli lopahti vähäksi aikaa ja vieraat pääsivät tasoittamaan pelin. Erän loppupuolella SBS onnistui kuitenkin vielä kahdesti ja pääsi erätauolle 4-2 -johtolukemissa.

Toinen erä oli sekavaa pelaamista molemmilta joukkueilta. Erässä nähtiin vain yksi maali, josta vastasi SBS. Kolmanteen erään siis 5-2 kotijohdossa.

Kolmannessa erässä SBS keskittyi hallitsemaan pelitapahtumia, eikä päästänyt lohjalaisia missään vaiheessa lähituntumaan. Isännät osuivat erässä kolmesti vieraiden yhtä osumaa vastaan ja näin siis loppuluvuiksi mainitut 8-3.

Voitto oli SBS:lle ehdottoman tärkeä. Joukkue porskuttaa edelleen sarjakärjessä ilman tappioita. Helpolla ei pisteet kuitenkaan irronneet ja Losbille täytyykin nostaa hattua siitä, että se ei missään vaiheessa antanut periksi, vaan yritti loppuun asti. SBS:n rutiinitaso on tällä hetkellä kuitenkin niin korkealla, että sitä ei helposti pystytä horjuttamaan, vaan joukkue jyrää eteenpäin tasaisen varmasti.

Katso ottelun kuvagalleria

Tilastot:
Miikka Läntinen 4+1
Toni Läntinen 0+5
Juho Miilunpalo 1+0
Mika Kallio 1+0
Timo Kumlander 1+0
Mikael Boelius 1+0, 2min
Henri Mikkilä 0+1
Petri Ahola 0+1
Kristian Krannila 2 min
Eero Ahtola 2 min
Mika Elo 37 torjuntaa

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää
Ville Salonen ja Tatu Ruohonen jatkavat Karhuissa

Ville Salonen ja Tatu Ruohonen jatkavat Karhuissa

Salibandyn Divariin valmistautuva Karhut on solminut kaksi uutta jatkosopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveissä jatkavat kokeneet hyökkääjä Ville Salonen ja puolustaja Tatu Ruohonen.

Lue lisää