Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porilla viimeinen ottelu ennen joulutaukoa

 
SBS Porilla viimeinen ottelu ennen joulutaukoa


SBS pelaa syyskauden viimeisen ottelunsa torstaina urheilutalolla, kun vieraaksi saapuu vahvoja otteita viime aikoina esittänyt Tampereen KooVee. SBS:lla puolestaan viimeiset kolme peliä ovat päättyneet tappioon, joten joukkueiden lähtökohdat ovat siinä mielessä erilaiset. SBS on sarjataulukossa kuitenkin edelleen hyvissä asemissa, joten ennakkoon kyseessä on todella mielenkiintoinen peli.

KooVeen nimiluettelo on täynnä entisiä liigamiehiä. Kauden tehomiehiä ovat toistaiseksi olleet Sami Tuulola (7+19), Hannu Sassi (11+10) ja Juhani Salo (13+7). Vahvoja otteita ovat esittäneet myös puolustaja Heikki Asikainen ja maalivahti Jari Sorvali. Tuttuun tapaan on täysin hämärän peitossa, millaisella miehistöllä KooVee on torstaina liikenteessä, mutta kova nippu sieltä joka tapauksessa on tulossa.

SBS:n peli ei edellisessä Pirkat –pelissä vielä auennut. Ajoittain painetta saatiin vastustajan maalille luotua, mutta viimeistään maalipaikoissa oltiin huolimattomia. Myös puolustuspelistä puuttui se viimeinen rutistus. Olisikin tärkeää, että nyt joukkue onnistuisi nappaamaan kaksi pistettä itselleen. Mahdollisuudet siihen ovat olemassa, kunhan joukkue kokoaa rivinsä tiiviiksi ja kurinalaiseksi paketiksi, jollaisena se alkukaudesta totuttiin näkemään.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää