Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa vahvisti rivejään

 

PoPalle kolme uutta pelaajaa

Jalkapallon 2. divisioonassa jatkava FC PoPa on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Tuoreet vahvistukset porilaisjoukkueeseen ovat Tom Melarti, joka siirtyy seuraan FF Jarosta, Ari Qvist, jonka viime kauden seura oli Rauman Pallo-Iirot sekä Poriin palaava Ilkka Santahuhta, joka on kaksi viimeistä kautta pelannut Tampereella PP-70:ssä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Tom Melarti on kuulunut viime kausilla FF Jaron edustusjoukkueeseen, mutta vastuuta on tullut vaihtelevasti ja näin ollen hän halusi uralleen uusia tuulia ja valitsi ensi kauden joukkueekseen FC PoPan. Melarti on hyökkääjä ja maaleja häneltä odotetaan tulevana kautena. Vahvarakenteisena ja hyvän laukauksen omaavana hän tulee olemaan riesa ensi kaudella monelle puolustukselle. Ikää miehellä on vasta 20 vuotta, joten ura on vasta alussa.

Rauman Pallo-Iiroista Poriin suuntaavalla oululaislähtöisellä Ari Qvistillä on takanaan todella epäonninen kausi, sillä hän loukkasi polvensa jo kauden ensimmäisillä kierroksilla ja kausi jäi torsoksi. Hyökkäävässä roolissa viihtyvä röyhkeästä pelityylistä tunnettu Qvist tulee olemaan vahva pelaaja joukkueelle. Vuonna 1983 syntyneellä Arilla on varmasti kova näyttämisenhalu viime kauden jälkeen.

Porilainen Ilkka Santahuhta siirtyy takaisin kotiin Tampereelta. PP-70:ssä ykkösdivaria pelannut Ilkka on monikäyttöinen pelaaja, jonka valmentaja voi heittää kentälle melkein mille paikalle tahansa. PP-70 riveissä Santahuhta pelasi kaksi edellistä kauttaan lähes jokaisessa ottelussa täydet minuutit, pelipaikkana pääsääntöisesti puolustava keskikenttä.

Sopimustilanne tällä hetkellä (suluissa sopimuksen pituus):
Juha Luoma (2)
Teemu Vihtilä (1)
Matti Santahuhta (1)
Janne Vuorinen (1+1)
Jari Vuorinen (1)
Samu-Petteri Mäkelä (1)
Tatu Mäkelä (1)
Ilkka Santahuhta (1)
Ari Qvist (1)
Tom Melarti (1+1)

Lisäksi harjoitusvahvuuteen liittyvät Musan Salamasta :
Teemu Pelttari, Antti-Pekka Pihlainen, Juha Vallin, Sami Kauppi sekä Joni Kuusisto

PoPalla on myös voimassaoleva sopimus Nuri Mustafin kanssa, mutta suurella todennäköisyydellä Nuri ei pelaa ensi kaudella Porissa.

Joukkueen valmentajina jatkavat ensi kaudella tuttu kaksikko eli Pertti Lundell ja Risto Puustinen. Kaksikon johdolla harjoitukset starttaavat torstaina 3. tammikuuta

FC PoPa käy tällä hetkellä neuvotteluja vielä muutamien pelaajian kanssa ja mahdollisista uusista nimistä tiedotetaan, kun ja jos sopimuksen varmistuvat.

Lohkojako 2008 Miesten Kakkonen, lohko B:
Ekenäs Idrottsförening, EIF, Tammisaari
FC Espoo
FC Sinimustat, Turku
Forssan Jalkapalloklubi, FJK
IF Finströms Kamraterna, IFFK, Ahvenanmaa
IF Kamraterna, ÅIFK, Turku
Kaarinan Pojat, KaaPo
Ilves, Tampere
Lohjan Pallo, LoPa
Pallo-Iirot, P-Iirot, Rauma
Porin Palloilijat, PoPa
Salon Palloilijat, SalPa
Tampereen Peli-Pojat-70, PP-70
Äänekosken Huima, Huima

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleTomMelarti

Tom Melarti

10.12.1987 Pietarsaari
Tiedot

AriQvist

Ari Qvist

4.11.1983
Tiedot

IlkkaSantahuhta

Ilkka Santahuhta

15.8.1983 Pori
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää