Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK haastaa Ässät Isomäen illassa

 

HIFK haastaa Ässät Isomäen illassa


Yksi SM-liigan ehdottomista klassikoista, punapaitojen kohtaaminen Ässät - HIFK on taas ovella. Perinteiset joukkueet kohtaavat toisensa huomenna Porissa. Tiedossa on jälleen taitoa, taklauksia ja tiukkaa vääntöä.
HIFK Kohujen keskellä

Vierasjoukkue HIFK valmistautui kauteen kohujen keskellä. Isoimmat hälinät aiheutuivat, kun päävalmentaja Petri Matikainen siirtyi KHL-liigaan ja hieman myöhemmin European Trophyn ottelu Jokereita vastaan nostatti otsikkoja ja aiheutti pelikieltoja.

Pelikieltoja helsinkiläisten riveissä kärsitään edelleen; Joukkueen päävalmentaja Pasi Sormunen on toimitsijakiellossa ja lisäksi Siim Liivik, Ilari Melart sekä Juuso Salmi lusivat omia kakkujaan. Lisäksi Mikko Kurvinen, Joel Perrault sekä Jari Sailio ovat alustavien tietojen perusteella loukkaantuneina sivussa.

HIFK:n avaus ei ole ehkä ollut aivan odotetun hyvä, mutta viime kierroksella Ilves kaatui jo 6-1 lukemin, joten myös Ässät saa olla nimekkään joukkueen kanssa tarkkana. Kokenut Ville Peltonen johtaa esimerkillään hyökkäystä ja tulitukea antavat pistepörssin kärkikahinoissa pyörivä Tyler Redenbach sekä Eero Somervuori, Iiro Pakarinen, Toni Söderholm jne. Markus Granlundin maalisarake näyttää puolestaan vielä toistaiseksi nollaa, mutta potentiaalia on tunnetusti vaikka mihin.
60 NHL-matsin miehet

Yksi illan mielenkiintoisimmista taistelupareista on Jesse Joensuun ja Lennart Petrellin kohtaaminen. Laitahyökkääjillä on molemmilla takanaan 60 NHL ottelua ja nyt voimahyökkääjät ovat auttamassa kasvattajaseurojaan. Molemmat pelaajat pelasivat ensimmäiset ottelunsa lauantaina. Petrell iski heti hattutempun ja Joensuu paukutti kaksi häkkiä, joten jo pelkät alkutahdit olivat armottoman lupaavat.

Raanta jatkaa

Pelkkiä voittoja toistaiseksi torjunut Antti Raanta jatkaa Ässien maalilla. Puolustuksessa Miko Malkamäki ottaa Patrik Parkkosen paikan, joten kotijoukkue lähtee otteluun pienillä kokoonpanomuutoksilla.

Loukkaantuneiden listalla jatkavat Aki Uusikartano sekä Tommi Taimi. Taimi harjoittelee joukkueen mukana ja Uusikartano on varmuudella sivussa tämän viikon ajan.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnttiRaanta

Antti Raanta

12.5.1989 Rauma
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää