Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lempäälästä MuSalle tuliaisina avausvoitto

 

Lempäälästä MuSalle tuliaisina avausvoitto


Loiske - MuSa 1 - 7 (1 - 2)

Sunnuntaina MuSa otti kauden avausvoittonsa viime kaudella liigasta pudonneen Loiskeen kustannuksella. Loppulukemat kirjattiin melko suvereenin esityksen jälkeen MuSalle 1 - 7 (1 - 2). MuSan parhaaksi palkittiin Juha Helander, joka saalisti tehot 1+2.

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut odottaa kauaa, sillä FC Jazz-apu Jussi Leinonen iski MuSan johtoon jo kun pelikellossa oli 0.44. Leinosen vasemman jalan kierteinen pommi löysi tiensä Hakkarissa ylämummuun. Esityön maalin teki Juha Helander. Maalin jälkeen pelissä ei kunnon tilanteita nähty kummassakaan päässä. MuSa siirtyi 0 - 2 johtoon kun Tommi Järvisen ja Leinosen yhteispeli toimi ja Järvinen pääsi iskemään maalin. Loiske pääsi vielä ennen taukoa kaventamaan kun Otso Suonpää maalasi Manu Helmisen syötöstä pallon ohi loistavasti pelanneen MuSa-vahti Juho-Matti Pösön. Tauolle siirryttiin MuSan johdossa 1 - 2.

Toisen jakson alussa Loiske pääsi luomaan parikin paikkaa mutta tuloksetta. Jani Lehtinen sai vihdoin tämän kauden avausmaalinsa kun hän siirsi MuSan kahden maalin johtoon maalin edestä. Joni Korhonen sai nimensä syöttötilastoihin. Eikä kulunut kuin minuutti niin Juha Helander vie MuSan jo kolmen maalin karkumatkalle. Loiske otti tässä vaiheessa aikalisän. Aikalisäkään ei isäntiä auttanut vaan Jani Lehtisen päivän toinen osuma kasvatti MuSan etumatkaa, 1 - 5. Maali oli komeeta katsottavaa, sillä J-M Pösön maaliheiton Lehtinen otti kauniisti haltuun ja laittoi pallon reppuun. Loiske yritti jo tässä vaiheessa viidellä kenttäpelaajalla mutta Tommi Järvisen (2+1) iskemän kuudennen maalin tyhjään Loiske-maaliin katkaisi lopullisesti isäntien kirin. Selkärangan katkeaminen kuului katsomoon saakka. Loppulukemat 1 - 7 iski illan hahmo Jussi Leinonen (2+1) Helanderin esityöstä. Lopussa Loiskeen paikat puolustettiin huolella ja viimeisenä lukkona pallon edessä oli Pösö.

Näin MuSan kauden avausvoitto oli tosiasia. Pelit jatkuvat jo ensi viikon torstaina kun Poriin saapuu toinen viime kaudella liigasta pudonnut joukkue, ACE Tampereelta.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää