Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal lähtee stadin valoihin

 

MuSaFutsal lähtee stadin valoihin


Lauantaina MuSaFutsal matkustaa pääkaupunkiseudulle, jossa MuSaa isännöi Zenith Helsingistä. Ottelu alkaa Herttoniemenrannassa klo 15.00. MuSa on sarjataulukossa sijalla kahdeksan seitsemällä pisteellä ja Zenith löytyy viimeiseltä eli yhdenneltätoista sijalta. Pisteitä Zenith on saanut kasaan neljä.

Joukkueet pelasivat muutama viikko sitten Futsal Cupin toisella kierroksella vastakkain ja jatkoon eteni MuSa rankkareiden jälkeen. Ottelu oli hyvätasoinen, jossa kumpikin maalivahti esitti parastaan. Varsinainen peliaika päättyi tuolloin 1 - 1 (0 - 1). Viime kaudella voitot menivät tasan 1 - 1, kun molemmat voittivat oman kotiottelunsa.

Pisteahneimpina pelaajina joukkueista ovat esiintyneet MuSan Tommi Järvinen (3+4) sekä Zenithistä Simo Kuusniemi (5+2). Hyvää tulitukea on kumpikin silti saanut, sillä MuSan Jani Lehtinen johtaa MuSan maalitilastoa neljällä osumalla. Zenithin Jussi Kuusela on tällä kaudella summannut tehot 4+2. Jani Lehtinen on silti osunut vasta kahdessa ottelussa mutta tehnyt niissä molemmissa sitten kaksi osumaa. MuSalla on pari poissaoloa lauantaina, sillä Toni Rajamäki parantelee vielä murtunutta nenäänsä ja Jussi-Pekka Välilä on työesteen vuoksi poissa. Toinen maalivahti Juho-Matti Pösö on myös lauantaina pois mutta Jesse Vuorinen paikkaa Pösöä tolppien välissä eikä siis taso putoa lainkaan. Viime viikolla kuumeillut uusi hankinta Jarno Aaltonen potee vieläkin ja pelaaminen ratkeaa pelipäivänä.

Odotettavissa on tiukka taistelu pisteistä, eikä varmasti cupin ottelu ole vielä poistunut pelaajien mielistä. Eikä itsenäisyyspäivänä pelattavan Porin pelin läheisyys pienennä ottelun intensiteettiä. MuSa yrittää välttää tappioputkeen joutumista, sillä MuSalla on tappio alla. Zenith puolestaan yrittää katkaista putkeaan, sillä he ovat hävinneet neljä viimeisintä otteluaan.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää
MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen taistelu lopputurnauspaikasta päättyy tulevana lauantaina kun lohkovaihe saadaan päätökseen.

Lue lisää