Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Raumalle satakunnan herruus

 

FC Raumalle satakunnan herruus


MuSaFutsal pelasi satakunnan herruudesta Raumalla, jossa isäntä FC Rauma jätti sarjapisteet Raumalle lukemin 5 - 2 (4 - 1).

Ottelun alku enteili MuSan kannalta hyvää, sillä jo kolmannella minuutilla Juha Helander nosti pallon maalinedustalta yli maassa makaavan Juha Vanteen. Syöttöpiste Tommi Järviselle. Maalin jälkeen MuSa puolusti tarkasti ja FC Rauma ei kunnollisiin paikkoihin päässyt. Ensimmäisen jakson toinen puolisko oli Rauman. MuSan puolustuspään virheet kostautuivat todella raa"alla tavalla, sillä FC Rauma rokotti tylysti. Tasaiseen tahtiin isännät tekivät maaleja ja tauolle siirryttiin kotijoukkueen 4 - 1 johdossa. Tällä kaudella MuSan ensimmäinen jakso ei ole sujunut toivotulla tavalla.

Toiselle jaksolle MuSa sai lentävän lähdön kun Lasse "TicoTico" Piira iski pienestä kulmasta kavennuksen ajassa 20.44. Syöttöpisteen sai Sami Kauppi.  Viisi minuuttia myöhemmin Ville Heino iski vastahyökkäyksen päätteeksi FC Rauman kolmen maalin johtoon.  MuSa yritti karvausta nostamalla kaventaa ottelua mutta toivottua tulosta ei saatu. Lopussa MuSa otti aikalisän, jossa kuviot yv-peliin pistettiin kuntoon. Pari hyvää paikkaa saatiin mutta pitseihin asti ei palloa saatu.

MuSan peli tuntuu nyt olevan takalukossa. Joulupukilta toivotaan lukon aukeamista, jotta sarjapaikka säilytettäisiin. MuSan parhaana palkittiin Juha Helander, joka sai ottelussa pitkästä aikaa maalitililleen täytettä. FC Rauman parhaana palkittiin Ville Heino.

MuSan ottelut jatkuvat lyhyen joulutauon jälkeen Su 30.12 kotona Urheilutalolla, jonne vastustajaksi saapuu Sääksjärven Loiske.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää